2019. 07. 12., Péntek, 12:12

Ellepték a Deseda Kapuját a legkülönlegesebb Mercedes modellek!

Aki Somogyaszaló felé járt múlt pénteken egészen különleges autómodelleken állapodhatott meg a tekintete, hiszen július 5-én a Deseda Kapuja adott otthont a Pappas Auto Dream Cars Show elnevezésre hallgató rendezvényének. 

A Pappas Auto magas színvonalú rendezvényének lebonyolításához egy olyan helyet próbáltak keresni a szervezők, ami a gasztronómia terén is ugyanezt a kvalitást képviseli, így esett a választásuk a Deseda Kapuja étteremre. 

Mielőtt még elkezdenétek szomorkodni, hogy lemaradtatok a Dream Cars Roadshow eszméletlen autócsodáiról, eláruljuk, hogy a zártkörű rendezvényen mindössze a cég képviselői, illetve kiemelt ügyfelei vehettek részt. 

A Deseda Kapuja parkolójában már a délelőtt folyamán felsorakoztak a Mercedes-AMG modelljei, GT-k, Roadsterek, amiket a nap folyamán a vendégek próbakörre vihettek a Pappas Auto rutinos kollégáinak segítségével, hogy páratlan élményekkel térjenek majd haza. 

A prémium autókhoz, prémium ételek dukálnak, így a Deseda Kapuja a hatékony együttműködés jegyében külön a Pappas Auto Dream Cars Roadshowra összeállított fogásaival várta a cég ügyfeleit. Került az asztalra Sült-véres hurka mustárhabbal, Kacsamájpástétom tramezinin, Süllőpofa terrine, paprikás kréken sós citrommal, illetve csoki mousse meggyröszttel. 

Mi köszönjük a Deseda Kapujának, hogy belekóstolhattunk az exkluzív menüsorba, a Pappas Autonak pedig, hogy elvihettük egy körre a Mercedes-AMG GT 43-at!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: