2019. 07. 10., szerda, 08:44

Kigyulladt és teljesen kiégett egy busz Somogyjádon

A szerda reggeli órákban Kaposvár-Fonyód útvonalon kigyulladt egy különjáratú busz, ami pillanatok alatt teljesen ki is égett. Értesüléseink szerint a busz nem szállított utasokat.

Szerda reggel elektronikus zárlat miatt gyulladhatott ki az a jármű, amit a busz vezetője a somogyjádi megállóban állított le miután észlelte a problémát.

 

A sofőr elmondása szerint füstszagot érzett, gyorsan megállt a megállóban, és az egyre hevesebb füstöt követően meggyulladt a jármű eleje. Vélhetően egy, a műszerfalban keletkezett elektronikus zárlat okozhatta a tüzet, a kigyulladást követően a busz nem egészen 10 perc alatt teljesen kiégett. 

 

 

A tűz továbbterjedt és a buszmegállóban is kár keletkezett, a busz vezetőjének esélye sem volt megfékezni a hirtelen előtörő lángokat. 

 

 

A helyi rendőrség teljes szélességében lezárta az útszakaszt és a kaposvári tűzoltók gyors helyszínre érkezésének köszönhetően hamar sikerült megfékezni azt. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg, így megkezdődhet a roncs elszállítása.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: