2019. 07. 08., hétfő, 10:23

Ezt szögezd ki a faladra! - Két élményfestést is rendez júliusban a Pacsmag

A Rippl-Rónai Fesztiválon debütáló Pacsmag Élményfestésre tömérdek jelentkezés érkezett, rengetegen szerették volna bebizonyítani, hogy az ecset az ő kezükben sem áll rosszul! Nem is kellett sokat várnunk az újabb alkalmakra, hiszen júliusban két időponttal, igazi nyári festményekkel várnak benneteket. 

A helyszín a 'régi', az Eleven Kultúrbisztró, ahol a klimatizált helységnek köszönhetően letisztult környezetben, kellemes körülményeket biztosítva garantálják a több órás élményt számotokra. 

 

 

 

Az irányított festéseken júliusban két alkalommal vehettek részt, az egyik ilyen időpont július 13. szombat, ha viszont a hétköznapok jobban megfelelnének a második élményfestést július 25-én, csütörtökön rendezik majd meg. 

 

 

Dóri, az élményfestés koordinátora igazi nyári, színekben gazdag festményeket választott, hogy bebizonyítsa: festeni bárki tud. Míg 13-án Jean-Claude Carsuzan  "Bougainvillea nagy lépcsőn" című műve lesz terítéken, az azt követő alkalommal Carolee Vitaletti színpompás flamingóját készíthetitek majd el. 

 

 

Az eseményre a Pacsmag Élményfestés Facebook oldalán vagy e-mailen keresztül tudtok jelentkezni, a jelentkezési díj ellenében pedig egy több órás, szuper kis programban vehettek részt, ahol az eszközöket, a vásznat, az ecseteket és a festéket a helyszínen biztosítják, az elkészült műveket viszont hazavihetitek magatokkal!

 

 

Mi már alig várjuk, hogy kipróbáljuk magunkat az élményfestésben! Hát ti?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: