2019. 07. 08., hétfő, 12:00

Ezeket az újdonságokat már a Burger & Beer új teraszán tesztelhetitek!

A nyitás óta töretlen népszerűségnek örvendő Burger & Beer kabrióvá alakítható terasszal erősít a nyári szezon közepén, de jópár rájuk jellemző street food újdonsággal is előrukkoltak. Csekkoltuk.

 

Nemcsak a szörnyen változékony nyári időjárásra való tekintettel örülünk ennek az újításnak, előrelátó teraszozóként már magunk elé képzeltük az esős őszt és a didergős telet is, amikor ugyanilyen komfortosan élvezhetjük majd a Burger & Beer vendéglátását. A fedett rész így 34 hellyel bővült, mely a hamarosan beépítésre kerülő üvegfalak érkezésekor egybe lesz nyitva a benti térrel.

 

Mostantól a legnagyobb nyári melegekben is kellemesebben sziesztázhatunk

Pénteki terepszemlénk alkalmával a fülledt nyári meleg lett volna az ellenségünk, HA nem húzták volna fel az országban harmadikként ezt a lamellás tetővel és árnyékolókkal ellátott felépítményt, ami az árnyékon kívül az enyhe légmozgást is elősegíti. Mintha az időjárás is meghallotta volna miért érkeztünk, 20 perc után csepegni kezd az eső, és voilá!, a tető automatikusan fedett állapotba kapcsol, mi pedig folytathatjuk amiért jöttünk, vagyis az újdonságok szemlézését. 

 

Tenger gyümölcse vs Crispers tál

Először is a "Crispers tál"-ét, mely a csónakburgonya továbbfejlesztett változata után kapta a nevét. Ez a másfél perc alatt kisüthető, belül puha, kívül ropogós újdonság V alakja miatt bármilyen mártogatós tökéletes társa, és persze eszményi kiegészítője a tál bundás hozzávalóinak. Az olyan egyszerűen nagyszerű dolgok, mint a hagymakarika és a gouda sajt párna mellé két extrább jóság is került az összeállításba: a nachos cheese falatkák és a BBQ szósszal töltött csirkemell golyók. Előbbi a nachos tál minden jegyét magában hordozza, míg utóbbi a száraz csirkemell és a BBQ füstösen édes ízét egyesíti egy harapásnyi golyóban.

A menüs kínálat a tengeri herkentyűk kedvelőinek örömére bővült a "Tenger gyümölcse" fantázianévre hallgató válogatással, melyen panírozott garnéla rákot, rákollót, tintahal karikát találtok Crispers krumplival és koktél szósszal. Ezt a mixet azok fogják kedvelni, akik instant módon, ropogtatás és nyitogatás nélkül szeretik fogyasztani a fehér húsú tengeri finomságokat. Csak harapsz, mártogatsz, harapsz, mártogatsz.

 

Csak harapsz, mártogatsz, harapsz, mártogatsz

Ha a gofri szekció meglepetését, a "Trópusi gyümölcs koktél"-t egy bombához kellene hasonlítani, a legpusztítóbb atomfegyver lenne, mely már a leérkezése előtt felrobban, mégsem bírod ki, hogy ne nyomd meg a hatástalanító gombot. Mert már az első kanál után beüt az édesen ropogós gofri, a még édesebb vanília puding, a trópusi és egyéb gyümölcsök íze, a cukorbomba pedig az egekbe löki az endorfinod és nincs visszaút. Ja, és a miheztartás kedvéért még nyomnak rá egy nagy adag tejszínhabot, amaréna meggy koronával. 

 

Mellettem robbant fel egy cukorbomba

További újdonságok az étlapon: Nachos tál, Nachos tál extra, "Tálka", Tonhalas burgerito, Falafeles burrito, Pepito (gofri)

 

A hónap burgere elég kívánatosra sikeredett, ha kíváncsiak vagytok rá, megtaláljátok a Burger & Beer Facebook oldalán!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: