2019. 07. 07., vasárnap, 12:57

Csavartak egyet a kihíváson - Így kapd le Suzukival és McLarennel a kupakot!

Pénteken mi is felültünk a hype vonatra, hiszen beszálltunk a világon már oly népszerű #bottlecapchallenge-be.

A kihívás, mint már írtunk róla egyszerű: tekerd le kéz nélkül az üveg kupakját. Ezt sokan lábbal tették meg, ez az eredeti verzió, ám voltak, akiknek ez már nem volt elég izgi. Tucatnyi különböző módszerről láttunk már videót a közösségi portálokon, ám az alábbi kettő tényleg magasra tette a lécet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

74nullanulla (@74nullanulla) által megosztott bejegyzés,

 

Kezdjük a hazaival. Ámon Olivér igazán magyarosan teljesítette a kihívást. Fogott egy rommá tört Suzukit (lehet, hogy a sok próbálkozás során törte össze?), egy Bomba energiaitalt, és jöhetett a drift. Az autóból elég furán kiálló, tuti nem az eredeti állapotban lévő alkatrész végül sikeresen le is kapta az energiaitalról a kupakot, mindezt úgy, hogy alig egy csöpp ugrott csak ki.

 

 

És mutatjuk az milliárdos verziót. Iskander Utebayev New Yorkban fogott egy 2,5 millió dolláros McLaren P1-et, a világ egyik legexkluzívabb pezsgőjét a Dom Perignont - egy üvegért akár 200 ezret is elkérhetnek - majd a kettőt párosítva, igazán elegáns módon elvégezte a kihívást. A sofőr valószínűleg igen profi lehetett, hiszen a spoiler épp kiemelkedőben van mikor lepattintja a dugót, nem lehetett egyszerű centiméterre pontosan belőni a távolságot. Mindettől függetlenül kegyetlenül menő.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iskander Utebayev (@bat.not.bad) által megosztott bejegyzés,

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: