2019. 07. 05., péntek, 12:04

Minket is elért a kihíváshullám - Lerepült az a kupak!

Hogy ezt a kihívást megint ki indította el nem tudjuk, viszont mi sosem futamodunk meg az ilyenek elől!

Érkezett hát egy megjelölés Instagram fiókunkba, hogy bizony nekünk is teljesíteni kellene a legújabb kihívást, melynek neve #bottlecapchallenge! Eme újabb őrület, amely megfertőzte az egész közösségi felületet, hatalmas rajongótáborra tett szert, hiszen már olyan nagy nevek mint Jason Statham, Ryan Reynolds és Conor McGregor is teljesítette. Ilyen illusztris társaságba pedig ki ne akarna bekerülni?

A feladat egyszerű: adott egy üveg vagy műanyagpalack kissé letekert kupakkal, mögötte egy kamerával, előtte egy vállalkozó szellemű egyénnel. Ha mindez megvan, indulhat a felvétel, majd egy Peter Griffin által tökéletesen végrehajtott pörgőrúgást követően el kell találni az üvegen a kupakot, hogy az lepörögjön a helyéről. Így: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

74nullanulla (@74nullanulla) által megosztott bejegyzés,

 

Mindez nagyon egyszerűnek hangzik, pedig egyáltalán nem az, nem mindenkinek sikerül elsőre, természetesen rajtunk kívül. Na mindegy, mi teljesítettük a ránk kirótt feladatokat sőt, hogy nehogy Kaposváron véget érjen ez a kihívás tovább is dobtuk a kollégáknak a Kaposvár Mostnál, kíváncsian várjuk az ő alakításukat is.

 

/Update: A srácok a Mostnál már teljesítették is, gratula!/

 

Ügyik voltunk?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: