2019. 07. 04., csütörtök, 17:48

Álomáruház érkezik Kaposvárra!

Közép-Európa első vidéki hipermarketje érkezik a megszépült Berzsenyi utcába még a nyár vége előtt. Elképesztő, 6000 négyzetméter alapterületen hihetetlen, 60 ezer féle árucikkel érkezik a Tesco áruház, mely a 3. lesz az országban. Az év: 1998.

A Tesco mindenkire gondol 

Szeretnénk, ha generációk dolgoznának együtt az áruházban. Akik nem tudnak egész napos munkát vállalni, mert kisgyereket nevelnek vagy beteget ápolnak otthon, azok részmunkaidőben is dolgozhatnak.

Háromszázhúsz dolgozót teljes munkakörbe veszünk fel, a többiek pedig igény szerint, heti 30-24 órában is dolgozhatnak. - nyilatkozta Kóródi Katalin, az áruház munkatársa.

 

Bal kéz felől hamarosan megpillanthatjuk a Tesco áruház alapjait

A minden mellett még parkoló és benzinkút is lesz!

Mádi Szabó András, a Tesco marketing menedzsere elmondta: a Pesten is népszerű sajtpulton kívül salátabár és grillbár is lesz az áruházban, ahol Tesco recept alapján sütik a csirkét. Az iparcikk részlegen belül külön osztályon lehet válogatni a ruhák, cipők, sportfelszerelések, háztartási gépek, könyvek és CD lemezek sora között. Sokféle plusz szolgáltatást is nyújtanak a vásárlóknak: fénymásolásra, filmelőhívásra, automata igazolvány- kép készítésre lesz lehetőség, de étterem, bank, ruhatisztító, gyógynövény- és cérnabolt is működik majd az áruházban.

528 autót befogadó parkoló áll majd a vásárlók rendelkezésére, amelyhez később benzinkutat is építenek.
 

 

Álomárakkal érkezik az álomáruház

A megmaradt árukat a hajléktalanok kapják

A kaposvári Tesco hipermarket vezetése és Kaposvár Város Önkormányzata szerződést kötött arról is, hogy az áruházban esténként megmaradó friss árukat a város rászorultjainak adják. Naponta mintegy 100 ezer forint értékű garantáltan emberi fogyasztásra alkalmas - tehát nem lejárt szavatosságú - élelmiszerről van szó. Ez jelentős segítség a szociálisan rászorulók számára.

 

Az első áruházlátogatók: dr. Áder János (középen), Paul Kennedy (jobbról) és Szita Károly

A Tesco egy nagy család

Felfokozott várakozás előzi meg a Tesco Kaposvárra telepedését. Sokan tőlük várják, hogy újra dolgozhassanak, ötszörös a túljelentkezés. Mislai István személyi igazgató azt mondja, itt bárkiből bármi lehet, ha igazán akarja és jól dolgozik.

Olyan munkakörülményeket, plusz szolgáltatásokat, munkával arányos béreket biztosítunk, amely sehol máshol nincs. Ez egy család, s aki bekerül, ezt azonnal érzi is. Mesének tűnik, de nem az: itt, Kaposváron valósággá vált.

Megbízható, barátságos vezetőket keresnek

Fantasztikus nyitófesztivál ünnepli az áruházat

Július 18-án reggel 8 órakor kezdődik a Tesco nyitófesztiválja egész napos családi programmal, melyen a gyerek és felnőtt programok mellett itt lesz többek között Béres Alexandra, a Mézga-Bödő Fociiskola, a Somogy Táncegyüttes és Auguszt Bárió is!

 

A fergeteges nyitóparty programja

 

Ha ti is szeretnézek megünnepelni a kaposvári Tesco nyitását, július 22-én irány a Berzsenyi utca!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: