2019. 07. 02., kedd, 10:33

Leragasztották a fizetős parkolást jelző táblákat Zamárdiban, mégis végigbüntették a partot

Egy feldühödött fürdőzőre lettünk figyelmesek, aki a Facebookon osztotta meg történetét.

Történt ugyanis, hogy aki a hétvégén Zamárdiba érkezett kicsit kikapcsolódni láthatta, hogy egyes részeken már fizetni kell a parkolásért. Igen ám, de a táblák a hétvégén le lettek takarva, amiből így arra lehetett következtetni, hogy most nem kell fizetni, arról már nem is beszélve, hogy aki még nem járt ezen a környéken, a tábla nélkül elég nehezen informálódna, hogy ez egy fizetős zóna.

 

 

Az autósok annak rendje és módja szerint le is parkoltak, és parkolójegy nélkül elmentek fürdőzni. Arról nincs információnk, hogy a parkolóautomaták működtek e, vagy hogy ezeket az autósok ellenőrizték e, annyi viszont bizonyos, hogy mire visszaértek járműveikhez a fürdőzők, az összesen ott virított az a bizonyos piros mikuláscsomag.

 

 

A poszt szerint az egész parton végigbüntettek minden autóst, nem kis felzúdulást okozva ezzel. A bejegyzés írója megtette a megfelelő jogi lépéseket az ügyben. Ha a Balatonra autóval utaztok, előtte mindig tájékozódjatok az úti célotok parkolási szabályiról, hiszen sok helyen kell már fizetni a parkolásért.

 

Szerintetek mi történt, miért lettek letakarva a táblák, majd megbüntetve minden parkoló autós? Ki hibázott?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: