2019. 07. 01., hétfő, 09:00

Egy laza borkóstolás a hétvégén? A különleges borokra szomjazókat várja a Wine Secrets!

Nem mindig szokott jól elsülni egy-egy borkóstoló vagy borvacsora, hiszen a hosszas procedúrák, kimértség és várakozás nem mindenkinek szokott bejönni. De van megoldás, méghozzá Kaposváron, a belvárosban.

Nem is kell messze mennünk, hiszen a Teleki utcában nemrég nyíló Wine Secrets minden pénteken és szombaton szervez borkóstolást egy egészen laza köntösben. A helyszín maga az üzlet, ahol előzetes bejelentkezést követően akár kettesben, de egy nagyobb csapattal is részt vehettek egy jó hangulatú és kifejezetten ízletes kóstolón.

 

 

Pénteken és szombaton is mehettek!

Ezek az események pénteken 18 óra után, szombaton pedig már kora délután elkezdődnek, melyek során megízlelhetitek a bolt polcain sorakozó különlegességek legjavát. Hat féle bor kerül az asztalra, így mindenki megtalálja a magának valót, legyen az száraz vagy édes, vörös, fehér vagy rosé, biztosra vehetitek, hogy lesz, ami elrabolja a szívetek! 

 

 

Csak be kell jelentkezni, és már mehettek is!

Maga a borkóstoló egy bejelentkezés után zajlik le, ezt telefonon de a Facebookon is pillanatok alatt le tudjátok zavarni, melyet követően a helyszínen, vagy ha 8 fősnél nagyobb társaság verődik össze akkor az Eleven Kultúrbisztróban találkoztok. A kiválogatott borokat ízlelgetve betekintést nyerhettek a készítési folyamatokba, érdekességekbe, és rengeteg olyan infót is hallhattok a borokról, amelyeket sose gondoltatok volna, ráadásul ha valamelyik teljesen elnyeri tetszésetek, a helyszínen rögtön fel is tankolhattok belőle otthonra.

 

 

Minőségi borok, ételek, jókedv... Mi kell még?

Természetesen az ilyen kóstolók mellé járó sajtok, olívabogyók, pogácsák sem maradhatnak el, így tényleg egy teljesen kerek kis estében lehet részetek. Időkorlát nincs, feszes procedúra mégúgyse, így aki már régóta kipróbálna egzotikus, kifinomult és igazán ínycsiklandó borokat, az párjával, vagy haverokkal már jelentkezhet is az egyik időpontra, 3000 forint / fővel számolva pedig nagyon kedvezményesen kínálja az eseményt a Wine Secrets.

 

 

Minden rólatok szól!

Az ő borkóstolóikban tényleg az a legjobb, hogy minden a vendégekről szól. Ha randizni vinnéd kedvesed, vagy a csajokkal keresitek az új kedvenc borotok, esetleg a srácokkal tartanátok egy laza estét, tökéletes hétvégi program lehet egy ilyen kóstoló a belvárosban. Mi is szinte hetente járunk, hát ti miért nem?

 

 

Ha tehát beindítottuk fantáziátokat, és kostólnátok finom borokat, jelentkezzetek a kóstolóra Facebookon vagy telefonon a +36 30 378 7655 számon!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: