2019. 06. 28., péntek, 10:08

Gyümölcsök ameddig a szem ellát! - Felsorakozik a Slendy nyári különítménye!

Abban az évszakban járunk, mikor az ember, ha édességre vágyik nem a cukorral teletömött dolgokat választja, így desszert igényünk kielégítésére a Slendy Honvéd utcai üzlete felé vettük az irányt, ahol gyümölcsös finomságokkal töltötték fel a pultokat. 

A Slendy felhozatalában mindig találni retro süteményeket, ezért a nyár egyik legnépszerűbb süteményét a gyümölcstortát, nagymamáink receptje alapján rakták össze. Már látványra sem utolsó, hiszen megtömött gyümölcs heggyel a tetején tálalják elénk a kicsikét, amit íze és kinézete miatt a júliusi hónap tortaajánlatának választottak. 

 

 

Ha szülinap vagy egyéb családi rendezvényre szeretnétek ebben a forróságban egy könnyű tortát, akkor is jó helyen jártok náluk, a málnatortájuk biztosan a család kedvence lesz. 

 

 

A kisebb desszertek terén is rengeteg igazi nyári terméket találni, ilyen például a vaníliás ízvilággal 'megfűszerezett' gyümölcskosár, de a cupcakek sem maradtak ki a sorból, ezeknek a muffin alapú desszerteknek a receptje is a szezonhoz lett alakítva. 

 

 

A nyár folyamán muszáj belekóstolnotok a pohárdesszertbe is, hiszen az édesség alján található vastag gyümölcsréteg, a piskótával és a krémmel együtt valami mennyei. 

 

 

Ha már kellőképpen besütiztetek náluk, akkor fojtsátok le egy laza jegeskávéval, amit vanília fagylalttal szervíroznak, illetve a jövő héttől kezdődően cukormentesen is kérhettek. 

 

 

Ki kóstolna bele valamelyikbe?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: