2019. 06. 27., csütörtök, 15:52

Kedvenc sörünk oldotta meg a környezetszennyező csomagolásproblémát

Zseniális ötlettel rukkolt elő a mexikói Corona, amellyel tonnányi műanyagot tud megspórolni évente minden gyártó.

Egyszerű, de nagyszerű megoldást találtak a csomagolóanyagok kikerülésére a Coronánál. Az alumínium sörös dobozok már amúgy is környezetkímélőbbek mint a műanyag társaik, ám ha többet szeretnénk egyszerre egyben tartani, ahhoz bizony már csomagolás is kell. Így aztán mindenképp szükségünk van műanyagra, mellyel pedig károsítjuk a környezetünket.

 

 

Ebből lett elege a mexikói márkának, és megoldást keresett a problémára, amely végül egy hihetetlen ötletben teljesedett ki. Minimális módosításokat eszközöltek az alumínium dobozok tetején és alján, így pedig bármennyi sört egybe tudunk csavarni könnyedén, csomagolóanyag nélkül! Ráadásul lazábban is szállítható hat doboz sör, amely a nyári estéken azért jelentősen megspórolja az energiánkat. 

 

A vállalat jófejsége pedig abból is látszik, hogy a Fit Packs elnevezésű ötletüket le se védették sőt, szabadon elérhetővé tették a terveket, hogy a többi gyártó is hasonlóképp forgalmazza termékeit, megspórolva így tonnányi műanyagot, kímélve a környezetet.

 

Nem véletlenül a kedvenc sörünk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: