2019. 06. 26., szerda, 11:28

Már júniusban kezdetét vette a nyári leárazás a Plázában!

Az elmúlt évekhez képest jóval korábban köszöntött be a szezonális leárazás, hiszen már most rengeteg nyári terméket szerezhetünk be a Kaposvár Plázában kedvezményes áron. Több bolt már 50, de van olyan, ahol 70 százalékos kedvezményekkel várják a vásárlókat!

Míg eddig július közepe környékén kezdődtek a nagyobb szezonális leárazások, idén hamarabb hirdettek óriási kedvezményeket a Kaposvár Pláza üzletei, ami jó hír azok számára, akik nem frissítették még a nyári ruhatárukat, hiszen most akár féláron vásárolhatják meg a bikiniket, sortokat és felsőket is. 

 

 

A sort június közepén a H&M kezdte el, és máris 50%-os kedvezménnyel robbantott, így a női, férfi és a gyermek holmikat is akár féláron szerezhetitek be az üzletükben. Ha türelmesek vagytok érdemes még egy picit várni, hiszen az üzletlánc a nyári időszakban tovább növeli az akciót, és akár 70%-os kedvezménnyel is találkozhattok náluk. 

 

 

Ha még hiányzik a papucs a strandszettedből vagy leárazva vennél egy szuper sneaker-t, akkor feltétlenül a SportFactoryban a helyed, náluk már most 70%-os akció van. 

 

 

Felejtsétek el a kocsit és ugorjatok be a Hervisbe, hiszen most akár féláron vehettek egy biciklit vagy rollert, hogy azzal közlekedjetek, de persze az akció a ruhanemükre és lábbelikre is ugyanúgy érvényes. 

 

 

Az urak nyári, vagy esetleg előre gondolkodva az őszi gardróbjainak frissítése érdekében a Saxoo London felé kell vennetek az irányt, az üzletben jelenleg 20%-os kedvezménnyel vásárolhattok ingeket. 

 

 

Nincs is jobb, mint a strandon vagy a tengerparton egy kellemes könyv társaságában lazítani! Ha ti is hasonló elveket vallotok, akkor a Libri felé vegyétek az irányt, 30 - 50 százalékos kedvezménnyel kínálnak strand könyveket

 

 

A Tally Weijlben is beszálltak a leárazásokba, a legsikkesebb női ruhaneműket most akár féláron vásárolhatjátok meg a Kaposvár Plázában található üzletükben. 

 

 

Ha csinosabb lépőket szeretnétek beszerezni, akkor a Mantrani üzletben a helyetek, náluk is számos darab került a leárazott polcra. 

 

 

Végül, de nem utolsó sorban a Devergoban is elkezdődött a nyári leárazás, ők jelenleg 30%-os kedvezményekkel várnak titeket, amik a cipőkre és ruhanemükre egyaránt érvényesek. 

 

Ti hova ugrotok be mindenképp vásárolni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: