Az megvan, hogy a Bogart Fesztiválon karaj DJ szetteket és szuper gyerekprogramokat kapunk a koncertek mellé?

2019. 06. 25., kedd, 12:25

Az megvan, hogy a Bogart Fesztiválon karaj DJ szetteket és szuper gyerekprogramokat kapunk a koncertek mellé?

Július 5. és 7. között, azaz a jövő hétvégén első alkalommal kerül megrendezésre Alsóbogáton a Bogart Fesztivál, melyen a neves együtteseken, kulturális- és gyerekprogramokon kívül ütős DJ szetteket is kapunk. 

Biztosan hallottatok már a fesztiválról, de ha nem lenne tiszta a kép, itt a Bogart röviden:

egy összművészeti fesztivál eszményi helyszínen, a Festetics-Inkey kastélyt övező húsz hektáros területen, olyan fellépőkkel mint Szabó Balázs BandájaBalkán Fanatik, a Nox énekesnőjeként ismertté vált Péter Szabó SzilviaAnima Sound SystemZagarBudapest Bár vagy épp a Gypo Circus

 

 

A nívós zenekarok mellett a kiegészítő programokkal sem spórolnak Alsóbogáton, kifejezetten családbarát fesztiválként hirdetik magukat, a gyerekes családokat bábszínházzal, koncertekkel, kreatív foglalkozásokkal várják, de lesznek képzőművészeti kiállítások, kézműves foglalkozások, sportprogramok és túrák is. A gyerekprogramok 12 óráig ingyenesen látogathatók mind a 3 napon.

 

Kaposvár felől így közelíthetitek meg a helyszínt

 

Ami számunkra különösen vonzóvá teszi az eseményt az egyedülálló helyszín mellett, és kielégíti az elektronikus zene iránti fétisünket, a koncertek utáni DJ szettek. A programtáblára felkerültek a pontos időpontok, így tudunk mazsolázni a 22 órától zajló éjszakai fellépések közül:

 

JÚLIUS 5. PÉNTEK

17:00 Somogy zenekar és Táncegyüttes
18:00 Z-Generáció
20:00 Szabó Balázs Bandája 10. születésnapi koncert 
22:00 Mester és barátai DJ set
23:00 Jutasi DJ set
01:00 Rhombus DJ set

 

Dj Jutasi

Jutasi Tamás nevéhez kötődik az elektronikus zene hazai elterjesztése, számtalan mix, a korai Rave Olimpya, és a Heaven party sorozat, a Secta Sound System, a Goulasch Exotica, újabban a Supadisco, vagy a Budapest Burlesque projekt. Zeneszerzőként, producerként a mai napig aktív, tele van tervekkel és még megvalósításra váró rengeteg zenei és kulturális ötlettel.

 

JÚLIUS 6. SZOMBAT

13:00 I.Z.É. gyerekzenekar
14:00 MintAgyerek zenekar
15:00 Hangolda
16:00 Juhos együttes
18:00 A Köztársaság Bandája
20:00 Budapest Bár
22:00 Gypo Circus
24:00 Anima Sound System live act.
02:00 Mester és barátai DJ set

 

Prieger Zsolt - Anima Sound System

Az Anima live act-en lesznek hangszerek, lesz énekes, lesz elektronikus zene és lesznek emblematikus Anima-dalok, és tánc. A "régenláttukegymást"-érzés garantált, hiszen Prieger Zsolt, a főnök visszatér producertársával, Rozmán Zoltánnal és kedvenc gyermekével, a Tedd a napfényt be a számba éneklő Fannival - igen, ez a dal is előadásra kerül -, s ahogy megszokhattuk: megint csavarnak egyet a dolgokon, elektronikus ritmusokkal nyakon öntött slágerparádét hoznak a Bogart Fesztiválra."

 

JÚLIUS 7. VASÁRNAP

14:00 Ziránó színház
15:00 EleveN gyerekzenekar
16:00 Barackmag zenekar
17:00 Kultúr Találka
18:00 Péter Szabó Szilvia akusztik
20:00 Balkan Fanatik
22:00 Zagar DJ set
24:00 Mester és barátai DJ set

 

DJ-ként Zagartól különleges élményre számíthatunk, hiszen mindent, ami hatással volt zenei fejlődésére, beleszövi a szettjeibe. Egyszerre kapunk egy kis zenetörténetet és előremutatást az aktuális irányvonalakból. 

 

A 3 napos bérlet 7500 Ft, a napijegy 3500 Ft, a 2 személyes sátorjegy 2000 Ft sátranként.

ITT tudtok jegyet, bérletet vásárolni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: