2019. 06. 14., péntek, 11:06

Ezzel a trükkel úgy olvashatod el a Messenger üzeneteid, hogy a küldője tudna róla

Most nem vesszük sorra miért lenne oke bárkinek is hogy így próbálja elolvasni az üzeneteit, de biztos mindenkivel előfordult már, a párkapcsolatban lévőkkel biztosan... Mutatunk pár trükköt, amivel ez kivitelezhető!

Ha laptopot vagy PC-t használtok, az Unseen nevű, Chrome-ba telepíthető kiegészítő a megoldás, melyet innen tudtok letölteni. A bővítmény Facebookon és Messengeren is tiltja a "Látta" státusz kijelzését, de azt is eltüntethetjük, hogy mikor voltunk utoljára aktívak. A Firexfox-al böngészőknek a Message Seen Disable beépülőt ajánljuk, ami nagyjából ugyanezekkel a funkciókkal van ellátva. 

 

Azt hiszi hogy látja, de nem látja

Telón is lehet trükközni, például úgy hogy engedélyezzük a csetablakok push értésítéseinek kijelzését. Így le tudjuk húzni a buborékot kijelző tetejéről, viszont csak az üzenet utolsó sorát látjuk.

Másik csalafintaság, ha a telót repülő módba tesszük, miután megérkezett az üzenet. Ilyenkor offline módban el tudjuk olvasni, a küldő pedig csak akkor kap visszajelzést róla, ha visszakapcsoltunk normál üzemmódba.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: