Beküldés

2019. 06. 12., szerda, 15:10

Működnek a párakapuk a városban!

A hőségriasztás okán kikerültek belváros több pontjára, illetve a Városligetbe a párakapuk, amik a mai napon működésbe is léptek. Ám nem csak így próbálnak segíteni számunkra, hogy átvészeljük a meleget, hiszen folyamatosan hűtik az utakat is. 

Kaposváron 6 helyen működik jelenleg párakapu, ebből kettőt a Városligetben és a Kapos Hotellel szemben találtok, illetve az Európa és a Rippl-Rónai parkban is raktak le egyet-egyet. A párakapuk már javában hűsítenek, így javasoljuk, ha kimelegedtetek a sétában egy pár másodpercre álljatok be eléjük. 

 

 

Emellett június 12-től 12 és 16 óra között "locsoló" autó járja Kaposvárt, összesen 33 utat hűtenek le az említett időszakban, mégpedig a következőket: Berzsenyi utca, Áchim András utca, Budai Nagy Antal utca, Baross Gábor utca, Hársfa utca, Fő utca, Pécsi utca, Mező utca, Árpád utca, 48-as Ifjúság útja, Füredi utca, Arany János utca, Hegyi utca, Virág utca, Damjanich utca, Honvéd utca, Zárda utca, Bajcsy-Zsilinszky utca, Németh István fasor, József Attila utca, Kereszt utca, Petőfi utca, Kossuth Lajos utca, Szent Imre utca, Tallián Gyula utca, Kanizsai utca, Béke utca, Toldi Miklós utca, Kinizsi lakótelep, Búzavirág utca, Pipacs utca, Sopron utca, Kisfaludy utca.

 

 

Így egy fokkal azért könnyebb elviselni a forróságot!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!