2019. 06. 12., szerda, 10:58

Itt a nagy magyar vibrátor körkép! Vajon melyik a legnépszerűbb Kaposváron?

Az egyik legnagyobb forgalmú online szexshop megalkotta az első magyar vibrátor körképet, melynek alapján képet kapunk róla, hogy milyen vibrátorokat részesítenek előnyben használóik. Annak is utánajártunk, hogy Kaposváron melyik típusok mennek a legjobban.

A vagyaim.hu több mint 30.000 db eladott termék alapján készítette el az első magyar NAGY VIBRÁTOR KÖRKÉP-et.

 

A férfiak jobban rajta vannak a témán

Ebből kiderül, hogy a szexuális termékeket mindkét nem nagy számban vásárolta 2018-ban is, de az előzetes várakozásokkal ellentétben erős férfi dominanciát lehet tapasztalni (69% szemben a 31% női vásárlói aránnyal).

 

A vidékiek pajkosabbak

Magyarországon belül területileg megnézték a Budapest és a vidéki területek arányát, ez ebben az esetben 25%-75%-os!

 

Átlag 10.000 Ft-ot költünk rá évente

Egy éves viszonylatban átlag 10.200 Ft-ot költöttek a magyarok kényeztető termékre. Ezen belül a legtöbben 1-5.000 Ft-ot és az 5-10.000 Ft-ot költők között voltak.

A vibrátorokat 10 kategóriába sorolták. Az eladások alapján a legnépszerűbb típusok a G-pont, a Mini- és a vízálló vibrátorok voltak. A kevésbé népszerűek pedig a nyuszis-, az ujj- és a gigantikus vibrátorok.

 

Népszerűek a "női" színek

A színekben a termékek széles kínálata elég jól visszaköszönt, tucatnál is több színből választottak a magyarok. A "női színek" domináltak közülük, a legnépszerűbbek a pink, a lila, a piros, a barack színűek voltak, de nagyon kapós volt a fekete termékkör is.

 

A márkáknak nem sok szerepük van

Ennél kevésbé volt koncentrált a magyarok választása a márkákat tekintve. Több tucat gyártó vibrátorát vásárolták nagy számban, nem is szólva a kiemelkedően sok "sajátmárkás" termékről. 

Az adatokból látszódik, hogy bár nem szeretünk beszélni róla, mégis rengeteget vásároltunk az erotikus termékekből 2018-ban:

 

 

Nálunk még nem keresik annyira a G-pontot

Megkérdeztük az egyik kaposvári szexshopot is, hogy a városban melyek a népszerű termékek, a statisztikák meglepő módon egyáltalán nem idomulnak az országos trendhez. Az országosan legtöbbet forgalmazott "G-pont" -és "mini" vibrátorok nálunk a középmezőnybe tartoznak, nagyon népszerűek viszont a "pár" -és az "anál" vibrátorok.

 

G-pont vibrátor. Sokan ajándéknak szánják

16-18-as a kaposvári átlag

Kaposváron nem figyelhető meg a vásárláskor tapasztalható férfi dominancia, évre évre több fogy viszont a kifejezetten férfiaknak szánt prosztata vibrátorból. Ami érzékelhető trend még, hogy a rúd és a gumi borítású vibrátorok helyett az orvosi szilikonnal bevont darabokat keresik, miután utóbbiak kevésbé irritálják a bőrt.

 

A párvibrátorok nagyon népszerűek Kaposváron

A korosztályos eloszlásról elmondható, hogy a 30-50-es korosztály a legaktívabb, átlagosan 10-15 ezer forintot költenek egy vibrátorra, és a 16-18 centis darabok a legnépszerűbbek. A formát tekintve háttérbe szorultak a természetes, eres műbrokik, inkább a dizájnosabb, letisztultabb kiadásokat vásárolják újabban.         

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: