2019. 06. 12., Szerda, 10:58

Itt a nagy magyar vibrátor körkép! Vajon melyik a legnépszerűbb Kaposváron?

Az egyik legnagyobb forgalmú online szexshop megalkotta az első magyar vibrátor körképet, melynek alapján képet kapunk róla, hogy milyen vibrátorokat részesítenek előnyben használóik. Annak is utánajártunk, hogy Kaposváron melyik típusok mennek a legjobban.

A vagyaim.hu több mint 30.000 db eladott termék alapján készítette el az első magyar NAGY VIBRÁTOR KÖRKÉP-et.

Nálunk még nem keresik annyira a G-pontot

Megkérdeztük az egyik kaposvári szexshopot is, hogy a városban melyek a népszerű termékek, a statisztikák meglepő módon egyáltalán nem idomulnak az országos trendhez. Az országosan legtöbbet forgalmazott "G-pont" -és "mini" vibrátorok nálunk a középmezőnybe tartoznak, nagyon népszerűek viszont a "pár" -és az "anál" vibrátorok.

16-18-as a kaposvári átlag

Kaposváron nem figyelhető meg a vásárláskor tapasztalható férfi dominancia, évre évre több fogy viszont a kifejezetten férfiaknak szánt prosztata vibrátorból. Ami érzékelhető trend még, hogy a rúd és a gumi borítású vibrátorok helyett az orvosi szilikonnal bevont darabokat keresik, miután utóbbiak kevésbé irritálják a bőrt.

A korosztályos eloszlásról elmondható, hogy a 30-50-es korosztály a legaktívabb, átlagosan 10-15 ezer forintot költenek egy vibrátorra, és a 16-18 centis darabok a legnépszerűbbek. A formát tekintve háttérbe szorultak a természetes, eres műbrokik, inkább a dizájnosabb, letisztultabb kiadásokat vásárolják újabban.         

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: