2019. 06. 11., kedd, 11:29

Valósítsd meg a legmenőbb 2019-es lakástrendeket a Kapos-Épkerrel!

Ha mostanában új lakás vagy ház vásárlására adnátok a fejeteket, vagy a tatarozáson gondolkodtok erősen, akkor érdemes végigfutni listánkon, amiket a Kapos-Épker termékeiből inspirálódva állítottunk össze számotokra tükrözve a 2019-es trendeket. 

Válaszd a vörös téglát

 

Akik nem tapétát vagy sima festést szeretnének az otthonukba, tökéletes választás lehet a vörös tégla használata, amiben a Kapos-Épker bővelkedik. Igazán egyedi külsőt ad a belső térnek, de színes bútorokkal, vagy a sötétebb árnyalatú kanapékkal is jól mutat. 

 

 

Felejtsd el a fehér fugát!

 

Ha a csempék terén nem szeretnél extra vagáns stílusú darabot választani a fürdőszobába, de mégis feldobnád valamivel a helységet, akkor a fugák terén is van mozgástered, hiszen az idei évben hódítanak a színes darabok. 

 

 

Terasz és erkély bútorok olcsón, de stílusosan 

 

Tombol a nyár, ilyenkor pedig nincs is jobb a barátokkal és a családdal kiülni esténként a teraszra vagy az erkélyre. Ha nem szeretnél óriási összegeket kinti bútorokra költeni, akkor a legjobb választás pár raklap beszerzése a Kapos-Épkertől, amiket saját kezűleg állíthatsz össze, majd különböző színű és formájú párnákkal dobhatsz fel.

 

 

Gerendákat elő!

 

Míg általában a gerendákat el-el tüntetjük lakásunkból, igazán jól mutat, ha a tetőtérben lakás vagy ház esetében megmutatjuk őket, hiszen a fa természetességét kellemes összhangba lehet hozni a berendezéssel és a falra kerülő színekkel. 

 

 

Feketét használni jó! Értem?

 

A minimalista vonal jegyében 2019-ben nagyon mennek a fekete színű falak, ám annyit hozzá kell tenni, hogy valamilyen színnel összehangolva használnánk a sötétebb árnyalatot, hiszen egy fekete kockában sem lenne túl jó élni, viszont egy-egy fal befestése különösen jó külsőt adhat a hálónak vagy a nappalinak. 

 

 

Reméljük, tudtunk egy kis segítséget nyújtani!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: