2019. 06. 11., kedd, 10:28

Pár nap múlva Korda Gyurival és Klárikával bulizhatunk a Vigasságok terén!

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Vigasságok terén a Somogyi Borfesztivál, a számtalan borászat italai mellett olyan fellépők koncertjére bulizhatunk majd, mint Korda Gyuri és Balázs Klári, a Bagossy Brothers és Wolf Kati. 

A program szokásosan már csütörtökön kezdetét veszi a borvacsorákkal. A 2019-es évben már 11 somogyi étteremben készülnek majd számunkra különleges vacsorákkal és finomabbnál-finomabb borokkal, így a kaposmérői Kassai Fogadóban, a szentbalázsi Fenyves étteremben a marcali Mester Cukrászda és Étteremben, és a városban a Turulban, a La Pergolában, a Kaposban, a Fogadó a Bárányhoz Étteremben, a Trattoriaban, a Corsoban, Cornerben és a Tenisz Panzióban is.

 

 

A Vigasságok terén pénteken és szombaton várják majd a nagyérdeműt, a belépés persze ingyenes, így a koncertek is azok lesznek. A szisztéma a borok megvásárlásához sem változik, marad a zsetonos rendszer, mint az előző években. 

A téren 17 somogyi borászat nedűit kóstolhatjuk majd, kitelepül a Szabó Bormanufaktúra, Katona Borház, Országh Pince, Várszegi Pincészet, Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, Garamvári Szőlőbirtok, Veszprémi Pince, Rád-Vin Kft. -Rádpuszta Szőlőbirtok, Trunkó Családi Pincészet, Koltai pincészet, Légli Szőlőbirtok és Borászat, Podmaniczky Pincészet és Szőlőbirtok, Buzássy Pincészet, Szentpály Pincészet, Pócz Pincészet, a Hujber Pincészet és a Fáncsi Hegyi Pince.

 

 

Idén igazán menő koncertekre bulizhatunk a Vigasságok terén:

Június 14. Péntek

16:00 Kultúr Találka

17:00 Dánielfy Gergő és az Utazók

18:00 Ünnepélyes megnyitó

19:00 Korda Gyuri és Balázs Klári

20:00 Bagossy Brothers Company

22:15 Péter Szabó Szilvia 

 

Június 15. szombat

14:30 Scast trió

15:00 "Somogy Bora 2019" Bemutatása

15:30 Megarox

17:00 Back II Black

19:30 Unique Akusztik

21:15 Wolf Kati

22:30 Senior

 

Kivel fogunk ott találkozni?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: