2019. 06. 11., kedd, 09:48

Keanu Reeves is szerepel az év legjobban várt játékában - Élőben leplezte le a megjelenés dátumát

​Gamer körökben elég nagy az egyetértés, hogy az egyik legjobban várt játék a Cyberpunk 2077. A játék körüli hype most még inkább a tetőfokára hágott, hiszen az egyik legnépszerűbb színésszel spékelték fel.

A Cyberpunk 2077 körül óriási a megőrülés már az első trailer óta. A fejlesztők a lehető legnagyobb titokban készítik a játékot, amelynek megjelenési dátuma mindeddig titkos volt. Az idei E3-on, a világ legnagyobb játékkonferenciáján aztán ahogy az várható volt, a PROJEKT RED is készült némi finomsággal, de hogy ekkorát húznak, arra senki nem számított.

 

 

Bemutattak egy újabb hangulatos előzetest a játékból, majd mikor mindenki üdvrivalgásban tört ki a látottaktól, érkezett az extra jelenet, és megjelent a vásznon a játékban Keanu Reeves. A színész ráadásul nem csak egy rövid cameo erejéig lesz a játékban látható, komolyabb szerepet kapott napjaink legnépszerűbb színésze, akinek oldalán tolhatjuk végig a Cyberpunkot. 

 

 

Ha mindez nem volna elég, az előzetest követően egyszer csak megjelent a színpadon teljes valójában a színész, és mondott pár jó szót a játékról és élményeiről, ráadásul a közönséggel is eltrécselt picit. Majd jött a várva várt pillanat, és lerántotta a leplet a megjelenés dátumáról: 2020. április 16.

 

 

Na így kell egy már óriási érdeklődésnek örvendő játékot az egekig promózni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: