Beküldés

2019. 06. 07., péntek, 15:20

Teljesen kipofozzák a Csiky melletti ligetet!

A Csiky Gergely Színház és a Kaposvári Nagypiac közötti park az elmúlt években már egyre kevesebb embert vonzott, a játszótér szinte teljesen kihasználatlan a területen, illetve a kaposváriak sem itt szusszannak meg egy könyv mellett az egyik padon, mindössze áthaladásra használja a város nagy része. Ám ez lehet, hogy most megváltozik, hiszen teljes egészében rendbe rakják a Csiky melletti parkot. 

A parkban található közlekedőutak egy részét felszámolják, a régieket újra burkolatozzák, de újabb utak is kerülnek majd kialakításra a helyszínen. A régi padoktól is búcsúzhatunk, helyükre 50 darab ülőalkalmatosság érkezik majd. 

 

 

A lépcsőket és a parkban található szökőkutakat is felújítják, utóbbiak esetében a Tündérrózsa szökőkútnál például egy rózsalugas is kialakításra kerül majd. Attól sem kell majd félnünk, ha sötétedés után kelnénk át a parkon, új villanyoszlopok lesznek a parkban, korszerű világítással.

 

 

A Csiky melletti parkban több 100 évesnél idősebb fa is található, azok helyére amelyek betegek és ki kell vágni őket, új fákat fognak majd ültetni. 

 

Yes!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!