2019. 06. 07., péntek, 15:20

Teljesen kipofozzák a Csiky melletti ligetet!

A Csiky Gergely Színház és a Kaposvári Nagypiac közötti park az elmúlt években már egyre kevesebb embert vonzott, a játszótér szinte teljesen kihasználatlan a területen, illetve a kaposváriak sem itt szusszannak meg egy könyv mellett az egyik padon, mindössze áthaladásra használja a város nagy része. Ám ez lehet, hogy most megváltozik, hiszen teljes egészében rendbe rakják a Csiky melletti parkot. 

A parkban található közlekedőutak egy részét felszámolják, a régieket újra burkolatozzák, de újabb utak is kerülnek majd kialakításra a helyszínen. A régi padoktól is búcsúzhatunk, helyükre 50 darab ülőalkalmatosság érkezik majd. 

 

 

A lépcsőket és a parkban található szökőkutakat is felújítják, utóbbiak esetében a Tündérrózsa szökőkútnál például egy rózsalugas is kialakításra kerül majd. Attól sem kell majd félnünk, ha sötétedés után kelnénk át a parkon, új villanyoszlopok lesznek a parkban, korszerű világítással.

 

 

A Csiky melletti parkban több 100 évesnél idősebb fa is található, azok helyére amelyek betegek és ki kell vágni őket, új fákat fognak majd ültetni. 

 

Yes!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: