2019. 06. 05., szerda, 13:18

Még mindig meglepetés a pénteki roma buli helyszíne, de egy biztos...

Nemrég adtuk hírül, óriási roma buli lesz Kaposváron. Több helyszínnel kapcsolatos levél is érkezett postaládánkba, mind az érdeklődők, mind az egyik hírbe hozott intézmény részéről.   

A nemrég még Dado Kincso, Lejla és Mamuko Berci nevével fémjelzett "Sztárok estje" fellépőgárdája időközben kibővült pár névvel, de nem ez miatt merültek fel kérdések. Az új plakáton ugyanis továbbra sem szerepel helyszín, és egy Facebookon meghirdett játéknál is csak a "művház" van feltüntetve. 

 

Miután az Együd Árpád Kulturális Központ (Agora) vezetősége jelezte felénk, hogy a rendezvény NEM náluk lesz megtartva, és több bulizni vágyó is nálunk érdeklődött a helyszín felől, a szervezőknél és a kaposvári Roma Nemzetiségi Önkormányzatnál is próbáltunk informálódni a valós helyszínnel kapcsolatban.

Utóbbi nem tudott érdemi információval szolgálni, a szervezőktől pedig azt az információt kaptuk, hogy az Agorában kerül megrendezésre az est, és hamarosan nyilvánossa is teszik a pontos címet. Az információ, hogy az esemény az Agorában lesz, nyilvánvalóan téves, hiszen maga az intézmény vezetősége sem tud róla, sőt kérték hogy kommunikáljuk az információt a közönség felé.

 

Továbbra is kérdés tehát, hogy hol kerül megrendezésre az est, egy viszont biztos: NEM az Agorában!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: