2019. 06. 04., kedd, 13:58

Országos versenyen aratott babérokat a kaposvári DJ

Az ország egyik legrégebbi tehetségkutató fesztiválján, az egri Éter Plusz-on bizonyította tehetségét a kaposvári Dj Krafcsik, aki a 2. helyet hozta el a nívós megmérettetésről.

Az évente megrendezésre kerülő fesztiválon a meghívott együttesek, DJ-k két színpadon versengenek egymással, szakértő zsűri és a közönség előtt. A fesztivál célja, hogy lehetőséget nyújtson az országban és a határon túl élő, szárnyaikat próbálgató amatőr magyar tehetségeknek a bemutatkozásra és fejlődésre.

A verseny olyan esélyt biztosít a fellépő és győztesként távozó zenekaroknak, előadóknak, amely gyökeresen megváltoztatja a zenei pályán addig betöltött szerepüket, és ez által ismertséget szerezhetnek. Ehhez olyan professzionális technikai hátteret biztosítanak, hogy minden induló méltóképp meg tudja mutatni tehetségét.

 

A tehetségkutató dj résztvevőinek népes tábora

A DJ-k versenyét ebben az évben többek között Dj Newl és Tomy Montana zsűrizte, előbbi így kommentálta Krafcsik szettjét:

Profi szettet raktál, egyszerűen nem tudok belekötni! Van aki tanulja ezt, és van akinek érzéke van hozzá, te az utóbbiak közé tartozol. Nagyon érzed remélem, hogy találkozunk még néhány buliban...

 

A kaposvári lemezlovagnak 30 döntősből a 2. helyet sikerült ezzel megszereznie, amit egy Ableton kontrollerrel díjaztak.

Dj Krafcsik

Gratulálunk a szép eredményhez! 

Ha kíváncsiak vagytok milyen zenét játszik, csekkoljátok TEKERDFEL! rovatunk általa összeállított mixét

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: