2019. 06. 04., kedd, 11:02

Megint csak a telefonját akarta tölteni - Ezúttal egy másik áramdobozt tört fel

Minden bizonyára sokan emlékeztek a nem is olyan régen történt esetre, mikor egy felsőmocsoládi férfi egy vasúti átjáró lámpájának áramdobozát törte fel, hogy feltölthesse telefonját. Nos, úgy tűnik telefonja továbbra sem töltődött fel, mert ezúttal egy ingatlan áramdobozát bütykölte meg, hogy áramhoz jusson készüléke.

Az ügy adatai szerint, egy férfi június 3-án bejelentést tett az Igali Rendőrőrsre arról, hogy egy felsőmocsoládi ingatlan lakattal lezárt áramdobozát ismeretlen tettes megrongálta. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a villanyóra plombáját levágták és az órából kivezető kábelt a lakás padlásán megbontották, amire egy vezetéket csatlakoztattak rá.   

 

 

Az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók igazoltattak egy helyi lakost, aki a hatóság előtt már ismert volt, hasonló cselekmény elkövetése miatt. Meghallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, ezért elfogták és előállították a rendőrőrsre, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 42 éves férfi vallomásában elmondta, hogy a kábelt azért szerelte az áramforrásra, mert így fel tudta tölteni a telefonját.

A kezdőkép csak illusztráció...

 

Lassan veszünk már neki egy hordozható aksit...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: