2019. 05. 29., szerda, 14:05

Kinek kellhet még ilyen? Kijött az új iPod touch

A streaming szolgáltatások virágkorát éljük, nagyon kevesen vannak már azok, akik a zenéket máig letöltik, és eszközeikre teszik, mégis valami oknál fogva az Applenél úgy gondolták, van még igény az iPodra.

Mondjuk az eszköz múltját tekintve nem szögezhetjük le, hogy ne lennének, akik beruháznának egy új almás termékre, még ha az iPod touch is az. Mert bizony a 2001-ben megjelent termékcsalád minden idők legnagyobb példányszámban eladott médialejátszója volt, de 2015 óta hozzá se nyúltak az eszközhöz.

 

 

A pletykákat hallva sokan hitetlenkedtek, ám most ők lepődhetnek meg a leginkább, hiszen megérkezett a boltokba a legújabb generációs iPod. A zenelejátszó leginkább az iPhone 4-re hajaz, bár telefonálni továbbra sem lehet vele, ezzel szemben akár 50 millió dal streamelésére is alkalmas lehet az Apple Music előfizetéssel és az akár 256 GB-os tárhelyével.

 

 

A készülék hat különböző színnel jelent meg, 32, 128 és 256 GB-os lehetőségekkel és, ami talán a legmeglepőbb az egészben, hogy bizony jack csatlakozót is kapott. Azt, hogy kamerával és 4 hüvelykes retina kijelzővel rendelkezik már ki se emeljük, ami talán fontosabb hogy akár már 85 ezer forintért hozzá lehet jutni.

 

Na de minek egy ilyen a telefonunk mellé?

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: