2019. 05. 28., kedd, 11:39

17 zsír új rendőrautó került Somogyba

Némiképp felújították a somogyi járműparkot a rendőrségnél, hiszen nemrégiben új Skoda és Audi szolgálati autók érkeztek a főkapitányságra.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság használatába 2019 májusában 17 szolgálati gépjármű került. A Skoda és Audi gyártmányú, rendőri jelleggel ellátott szolgálati személygépkocsikat Molnár Gábor r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány adta át az állománynak a főkapitányság előtti téren. 

 

 

A gépjárművek szállítói öt évig vagy 200.000 kilométer futásteljesítményig biztosítják a szervizhátteret, minden gépjárműhöz rendelkezésre áll a nyári és a téli gumiabroncskészlet. A gépkocsik megfelelnek a biztonsági, a környezetvédelmi és a rendőrségi követelményeknek, számos vezetést támogató rendszerrel, légkondicionálóval vannak ellátva, a rendőrök felszerelése biztonságosan és rendezetten helyezhető el az utas-, illetve a csomagterükben.

 

 

A gépkocsikra LED-technológiájú, szöveges feliratok – például a rendőri intézkedés rövid tartalma, tájékoztató közlekedési információk – megjelenítésére is alkalmas fényhidakat szereltek.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: