2019. 05. 24., péntek, 09:53

Próbáltad már az élményfestést? - A Rippl - Rónai Fesztiválon most ingyenesen lesz rá lehetőséged velünk!

Alig egy hét és kezdődik Kaposvár egyik legkedveltebb rendezvénye a Rippl-Rónai Fesztivál! Az idei évben számos újdonságot köszönthetünk a programban, ilyen a városkánkban először debütáló Élményfestés is amelyet a 74nullanulla is támogat!

A Pacsmag Élményfestés vár benneteket a Rippl-Rónai Fesztiválon első alkalommal jelentkező programon az Eleven Kultúrbisztróban. A rendezvény ideje alatt mindennap készülnek számotokra pár szabad órával, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes időpontot az ecsetelésre.

 

 

Az élményfestés egy koordinátor segítségével zajlik majd, hogy az amatőr festők, akiknek a tudása - mint a mienk is - a pálcikaemberekig terjed ki, azok is jó minőségű képeket tudjanak elkészíteni. Minden jelentkező egy előre rajzolt vásznat kap majd maga elé, és az irányított festés alatt rétegenként tudtok haladni, amitől azért természetesen bárki eltérhet. 

 

 

A fesztiválhoz kötődően a teraszon Rippl-Rónai festményeket készíthettek majd el,  vászonra kerül a Kalitkás nő, illetve a Didegrő lány kék gyűrűvel elnevezésű festmény is. 

 

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, mindössze regisztrációhoz kötött, hiszen csak korlátozott számban tudják fogadni a jelentkezőket. Minden, a festéshez szükséges eszközt biztosítanak majd számotokra, és az elkészült műveket hazavihetitek magatokkal!

 

Élményfestés időpontok:

Csütörtök 14:00 - 17:00

Péntek 14:00 - 17:00

Szombat 10:00 - 13:00 és 14:00 - 17:00

 

Akkor se keseredjetek el, ha nem juttok be valamelyik turnusba, a Pacsmag Élményfestés időről - időre rendez majd ilyen programokat Kaposváron!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: