2019. 05. 23., csütörtök, 13:03

Összeszedtük a legmenőbb gyereknapi ajándékokat a Marázplastból!

Minden évben május utolsó vasárnapján ünnepeljük a lurkókat, hiszen ekkor tartják szerte a világon a kicsik kedvenc eseményét a gyereknapot! Ennek apropóján fogtuk magunkat, és kinéztünk a Marázplastba, hogy végigmustráljuk milyen játékokkal készülnek a jeles nap alkalmából apróságok számára, ahol ráadásul péntektől 15%-os kedvezményt is adnak ezekre a termékekre.

 

Legyen 3, 5 vagy 10 éves a gyerkőc, biztosan megtaláljátok a tökéletes ajándékot számára a Marázplastban. Május révén a készletükben megannyi kültéri játékot találunk, de akkor sincs baj, ha borús az ég, és bent kell elütni az időt, hiszen számos alternatívával rendelkeznek erre az esetre is. Ezek a 74nullanulla kedvencei:

 

Konyhatündéreknek

 

A játékok konyhai szekciójában találni kis tűzhelyt, piknikező szettet és talpas boros poharat is, így a lányok nyugodtan feltálalhatják a szettekből a vasárnapi ebédet, amit a szobájukban készítenek el. 

 

Rodeósoknak

 

A Marázplast kültéri részlegén a legjobbjai is felsorakoztak, hiszen a készleten találni Formula 1-es kocsit, dömpert, motort és guruló lovacskát is, így garantált a verseny! 

 

A társasok kedvelőinek

 

Óriási játékgyűjteményeket találni a Maráz polcain, a puzzle-től kezdve, a kitalálós játékokon át, a 'Ki nevet a végén?'-ig mindenki beszerezheti itt a számára legkedvesebb társast.

 

A nagy gépek rajongóinak

 

Ki ne szeretne egy kukásautót vagy egy betonmixert meghajtani? Most erre is van  lehetőség, hiszen becsomagolva várják ezek a nagy dömperek újdonsült gazdáikat. 

 

Labdazsonglőröknek

 

Ugyan nem Tibi bácsi osztogatja most a pöttyös labdákat, de talán a Marázzal jobban is jártok, mert náluk sokkal több különböző kinézetű és méretű darabok közül válogathattok. 

 

A kültéri játékok szerelmeseinek

 

Hintákat is találni a sátrukban szép számmal, különböző formájú és méretű darabok közül szemezgethetünk, de a szivárvány színeiben pompázó csúszdákról sem szabad megfeledkezni. Akinek saját udvara és gyereke van, annak kötelező beszerezni valamelyiket!

 

Csodárajáróknak

 

Gyerekkorunk egyik kedvenc játékai voltak a csodakockák, amikben meg kellett találnunk, hogy a formák pontosan hogyan jutnak be az alakzat közepébe. Mi most ráleltünk ezek felfejlesztett verzióira, amelyek akár csodateknős kivitelben is kaphatóak. 

 

A homokvárak szerelmeseinek

 

A homokozás kezdőszettje a vödör lapáttal, mindenki számára elengedhetetlen, így ha még nincs otthon az apróságnak, akkor már futnánk is a helyetekben venni egyet belőle. 

 

Tanulni vágyóknak

 

A tanulásnak sem szabad a háttérbe szorulnia, a gyerekek elméjüket különböző játékos feladatokkal, színezőkkel és feladatgyűjteményekkel pallérozhatják. 

 

Kényelmesebbeknek

 

A játék után jólesik a pihenés, főleg ha egy ilyen szuper székben tehetjük azt meg. A Marázplastnál sorakoznak az ülőkék, amik focilabda vagy különböző állatkák mintájában készültek el. 

 

Ti melyiket vennétek meg a lurkóknak gyereknapra?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: