2019. 05. 15., szerda, 13:03

Margaret Island, Kiscsillag és Vad Fruttik a F.A.L.U. Fesztiválon!

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a F.A.L.U. a Falvak, Ahol Lehetetlen Unatkozni összművészeti fesztivál. 2019-ben július 11 és 14 között élvezhetjük a számtalan koncertet és kulturális programot, amivel a szervezők készülnek számunkra.

Nem is kell sokat utaznunk, hogy részesei legyünk a F.A.L.U. Fesztivál nyújtotta programoknak, hiszen a rendezvénynek a Zselic, pontosabban Szilvásszentmárton ad idén is majd otthont.

 

 

A négy nap alatt számtalan zenekar áll majd a színpadra sőt, 2019-ben külföldi zenekart is találunk a programban, emellett hallhatjuk a Liszt Ferenc Zeneiskola növendékeit, illetve a Roxínház és a Csiky Gergely Színház színészei is különböző darabokkal szórakoztatják a nagyérdeműt.

 

 

A nagyszínpadon minden este a magyar zenei élet legjobbjai adják majd a talpalávalót, így a Margaret Island, a Vad Fruttik, a Kiscsillag és a Budapest Bár Mező Misivel, Tóth Verával és Kiss Tibivel. Mutatjuk, hogy melyik este kiket hallhattok majd:

 

2019. Július 11: Budapest Bár, Vad Fruttik, Jurij, The Pontiac

2019. Július 12: Margaret Island, Amigod, Jóanépi, Tárkány Művek

2019. Július 13: Konyha, Bohemian Betyars, Kiscsillag, Meztelen Diplomaták, The Sharon's

2019. Július 14: God Save The Queen - Hungarian Rhapsody

 

 

A Folk völgye kisszínpadára is hasonlóan szuper programot hoztak össze, hiszen hallhatjuk majd játszani a Tárkány műveket, a The Pontiacot, a Juhos zenekart, The Sharon's-t, a Fanfara ComplexatDánielfy Gergőt és az utazókat, a Forelandet, az Eleven zenekart, a Z-GenerációtCsizmadia Annát, a Fokos és a Vattacukor zenekart is, és ez még nem a teljes lista!

 

 

Kövessétek a  F.A.L.U. Fesztivál Facebook oldalát, hogy értesüljetek a legfrisebb információkról a programmal kapcsolatban, de a jegyeiteket is be tudjátok már szerezni a kaposvári Tourinformban, illetve ezen a linken.

 

Ki vesz mindenképpen részt a fesztiválon?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: