2019. 05. 14., kedd, 14:31

Jótékonysági családi napot szerveznek a Meistro újjáépítéséért!

Június 2-án tartanak egy rendkívül színes napot a nemrégiben leégett Meistro Lovastanyán.

Április végén számoltunk be róla, hogy kigyulladt és leégett a kaposvári Meistro Lovastanya rendezvényháza, melynek következtében több milliós kár keletkezett, nem beszélve a rengeteg emlékről, amelyeket az épület őrzött. Ezeket az ereklyéket visszahozni már nem lehet, viszont az épületet szeretnék újjáépíteni a tanyán, amelyhez a közösség segítségét kérik.

 

 

Ennek érdekében egy nagyobb jótékonysági családi napot szerveznek június második napjára, mely során lesznek lovas show műsorok, ügyességi játékok, kutyás bemutatók, ugrálóvár és arcfestés is. A kicsik szórakozása tehát elkönyvelhető, a részletes programokkal pedig hamarosan jelentkezik majd a lovasklub, részleteket a Facebookos eseménynél ITT találtok!

 

Forrás: visitkaposvar.hu

Fontos még, hogy a helyszínen jótékonykodhat mindenki, aki szeretne segíteni a rendezvényház újjáépítésében. A rendezvény ingyenes lesz, de a helyszínen úgynevezett téglajegy váltható, 1.000-10.000-50.000 és 100.000 forintos címletben, melynek teljes egésze a leégett épület építésére lesz fordítva.

 

Aki viszont nem ér rá június első vasárnapján másképp is segíthet, hiszen egy számlát is nyitottak az adományoknak:

Kecelhegyi Lovassport Khe, Erste Bank Hungary Zrt.

11600006-00000000-84193647

 

Itt az ideje, egy jó ügy érdekében fogjunk össze!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: