2019. 05. 12., Vasárnap, 16:40

A Trónok Harca rajongói szerint így fordítják meg a végső csatát a szövetségesek

A legutolsó Trónok Harca rész elég csúfos véget ért Daenerys és szövetségesei szempontjából - a hajóikat rommá lőtték, és az egyik sárkányt is leszedték, így már csak egy tűzokádó maradt a háromból, Drogon. Ennek ellenére több rajongói teória is azt állítja, a sárkányOKKAL fordítják majd meg a végső csata kimenetelét.

Az egyik elmélet szerint bébisárkányokról van szó. Eszerint még jó pár sárkánytojás van elrejtve Essosban, ahonnan az eredeti három tojás is származik. Ráadásul már két élő Targaryenről is tudunk, így még nagyobb az esélye, hogy új sárkányok szülessenek.

A másik feltételezés szerint viszont ehhez még csak tojás keresésre sincs szükség! Mivel a sárkányok hímnősek (ezt Aemon mester mondta Szegfűnek George R.R. Martin Varjak lakomája című könyvében), ezért nagyon is lehetséges, hogy Rhaegal és Drogon utódokat nemzettek, amíg épp nem láttuk őket. Drogon néhány évadon keresztül amúgy is ide-oda repkedett, szóval megeshet, hogy már rég született pár gyereke. Ez pedig azt jelenti, hogy Dany serege kifejlett példányokkal is bővülhet!

Egy dolog viszont biztos: az ötödik rész trailerében Euron Greyjoy eléggé meglepetten bámul fel az égre, miközben a háttérben sárkányüvöltés hallatszik. Talán nem egy, hanem sokkal több sárkányt lát? Vagy Daenersy valami extra páncélt rakott Drogonra, amin nem hatol át az íj, ami végzett Rhaegallal?

Mit gondoltok, lehet hogy tényleg még több sárkány érkezik?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: