2019. 05. 10., péntek, 11:52

Koncertek és Rippl-Rónai Fesztivál májusban a Szivárványban!

Igencsak mozgalmasnak ígérkezik az utolsó tavaszi hónap a Szivárvány Kultúrpalotában.

Május 11-én a Kicsinyek Kórusainak XV. Országos Fesztiváljával várják majd az érdeklődőket 10 órától, majd az azt követő héten jön a Sarkvidék, A hőlégballon és a Dumplin - Így kerek az élet című film is a moziba. Május 23-án aztán Csángálló koncertet tartanak 19 órától, majd az azt követő két nap Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok következnek.

 

 

Május 24-én a Jazzpéntek alkalmából fellép a Tiborcz Trió, Six Miles Beyound Graz és Szőke Nikolett is, majd az Életem értelmei című francia-belga filmet már a Rippl-Rónai Fesztivál alkalmából megrendezett Képzőművészeti Filmnapok követik. Itt 4 nap alatt 6 film közül lehet majd válogatni, többek között jön A művészet templomai: Pápai bazilikák, Klimt és Schiele: Amor és Psyche - A szecesszió születése, Vatikáni múzeum, A művészet templomai: Leonardo 500, A művészet templomai - Monet és vízililiomai: A víz és a fény bűvkörében, és a Salvador Dalí - A halhatatlanság nyomában is.

 

 

Júniust aztán majd a Premier 3. című előadás kezdi, hiszen a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kar Elektronikus ábrázolás, Mozgóképkultúra- és médiaismeret valamint Képalkotás szakos hallgatóinak díszvetítése lesz az előző két szemeszter vizsga- és diplomafilmjeiből.

 

Bármelyik program mellett is döntenek, jó szórakozást kívánunk!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: