Felébredt téli álmából a Mézes Mackó!

2019. 05. 09., csütörtök, 10:04

Felébredt téli álmából a Mézes Mackó!

Ha legendás kaposvári vendéglátóhelyekre terelődik a szó, egy nagy kedvenc garantáltan felmerül: a Mézes Mackó. Suli utáni üdítőzések, randevúk, madártej, somlói galuska, cigánypecsenye, sajtsaláta - mindenkinek beugrik róla valami. Mostantól nem csak az emlékeinkben él a Mackó, hiszen kinyitott és újra várja vendégeit.

A megújult Mackó a 2019-es év vendég igényeihez alkalmazkodva bújt elő barlangjából. Sok minden változott, de a lényeg nem: ugyanúgy hangulatos helyet kínál egy baráti beszélgetéshez, randihoz, miközben kávénk, sütink, ebédünk mellől bámulhatjuk a Széchenyi téren áthaladó sokaságot.

 

 

Kétfelé osztott teraszának félig nyitott része a nyáriasabb időben lesz népszerű, míg a szintén panorámás kilátást engedő téliesített szakasza a hidegebb napokban lesz közkedvelt. A belső tér alkalmas lehet üzleti megbeszélésekhez, privát találkozókhoz boxaival és elegáns bútorzatával.

 

 

A meglepően hosszú étlapot lapozgatva könnyen elfelejthetjük hogy egy kávézóban ülünk, a kínálat ugyanis megdöbbentően változatos. A régi Mackóban megszokott hideg előételek mellett - mint a tojássaláta vagy a casinótojás - ugyanis levesek, saláták, grillezett húsok, tészták, hideg-melegszendvicsek, kézműves hamburgerek, mexikói specialitások, óriás palacsinták széles választékából válogathatunk ízlésünk és alkalom szerint. 

 

 

A folyékony szekció sem marad el az előbbitől, az "alap" alkoholmentes kínálat mellett megtalálunk rajta minden népszerű minőségi hangulatfokozót a cognactól a vermutig, a vodkától a tequiláig. Emellett persze nem maradhatnak el a különböző kávék, frappék, de találunk rajta pezsgőt, cidert, gyöngyöző borokat is.

 

Mi rövid látogatásunkat egy jéghideg gyümölcsös limonádéval és a régi idők nagy kedvencével, a Rigó Jancsival koronáztuk meg, de ígérjük visszatérünk még, hiszen napi menüt is kínálnak, amit kutya kötelességünk lemeózni számotokra!

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: