2019. 04. 24., szerda, 10:07

Ezek a legjobb kaposvári éttermek 2019-ben a Tripadvisor szerint

A Tripadvisor, a világ legnagyobb utazási oldala a szállások mellett az éttermekkel kapcsolatban is támpontként szolgál ha egy idegen városban járunk. A Kaposvárra látogató turisták - na és persze a helyiek is - rendszeresen használják és hagynak értékeléseket, így megtudhatjuk melyek a legnépszerűbb vendéglátóhelyek.

Érdemes tudni, hogy a rangsor felállításánál a Tripadvisor nem csak a kapott pontszámokat, hanem az értékelések számát is figyelembe veszi a nagyobb hitelesség jegyében, így előfordulhat, hogy egy alacsonyabb pontszámot elérő, de több értékeléssel rendelkező étterem előkelőbb helyen tanyázik a sorban mint magasabb pontszámmal rendelkező "versenytársa". Amit még fontos megjegyezni, hogy egy burgeres/pizzéria nyilvánvalóan nem esik egy kategóriába egy klasszikus étteremmel, az értékelés mindig az adott helytől elvárt élményekről és előzetes elvárásokról szól.

Nézzük ezek fényében a Top 10-es kaposvári rangsort és a legfrissebb értékeléseket:

 

1. Corner Pub - 4.5

 

2. Gecco  - 4.5


3. Corso - 4.0

 

4. Trattoria La Prima - 4.0

 

5. Texas - 4.5

 

6. La Pergola - 4.5

 

7. Erzsébet Sörház - 4.5

 

8. Turul - 4.0

 

9. Szicília Pizzéria - 3.5

 

10. L' Altro - 5.0

 

Két vendéglátóhelyet érdemes hozzátenni a listához, akik minden bizonnyal az első 5-ben szerepelnének ha földrajzilag a városhoz tartoznának. Ez a két étterem a somogyaszalói Deseda Kapuja és a kaposmérői Kassai Fogadó, mindketten a minőségi gasztronómia képviselői:

 

Deseda Kapuja - 5.0 

 

Kassai Fogadó - 4.5

 

Szerintetek melyik a legjobb kaposvári étterem? Kommentben várjuk a véleményeket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: