2019. 04. 17., Szerda, 10:46

A Pizza 67-nél már most megjött a nyuszi!

Sem a húsvéti ízekre, sem a meglepetésre nem kell tovább várnotok ha a Pizza 67-et választjátok a napokban, mert mindkettővel készültek nektek! 

Az éttermek, pizzériák előszeretettel rukkolnak elő időleges ajánlatokkal, melyekbe az aktuális ünnepek jellegzetes ízeit préselik. A Pizza 67 is időről időre meglepi vendégeit, már itt is van idei első akciójuk! 

Az Húsvét ízeinek igazi esszenciája a korlátozott ideig elérhető pizzájuk, melyre sonka, bacon, főtt tojás, ruccola, torma és sajt kerül. Ha a feltét-lista nem győzött meg benneteket, nézzetek rá a képre: 

Nagypéntekre készülve egy "húsmentes" tésztát is ajánlanak, mely kérhető penne és spagetti változatban is, tonhal és sajt feltétekkel, megfelelve a böjti szokásoknak.

És hogy mit tojik az előrehozott 67-es nyuszi? Szerdai naptól minden helyben fogyasztott és kiszállított ételhez egy szelet csoki jár!

A pizzéria vasárnap és hétfőn zárva tart, így szombatig van lehetőségetek velük Húsvétozni. Az aktuális akciókért kövessétek őket Facebook oldalukon!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: