2019. 04. 12., péntek, 16:19

Tojásfestő verseny, Tojásolimpia és friss eper kóstoló - Húsvéti mulatságot tartanak a városban!

​Egészen pontosan az OBI parkolóban a zöldségesnél szerveznek április 19-én pénteken egész napos húsvéti programot a kicsiknek és nagyoknak, ráadásul ehhez most mi is társulunk, egy igazi 74nullanulla Tojásolimpiával!

A tojásfestés igazi hagyomány, Húsvét alkalmából szeretjük kipingálni a tojcikat, hogy azok gyönyörű díszektől pompázva kerüljenek az ünnepi asztalra, vagy esetleg a locsolók markába. Ehhez kínál most egész napos lehetőséget a kaposvári OBI parkolóban található zöldséges (Dr. Kaposvári György utca 2.), ahol korábban már szerveztek egy tök hangulatos Tökfaragó versenyt is!

Az esemény tehát egy igazi Húsvéti kavalkád április 19-én, mely során déltől várják a festegetni vágyókat egészen késő délutánig. A helyszínen lesz lehetőség tojásfestésre, díszítésre és arcfestésre is, de ezen kívül ingyenesen megkóstolhatjátok az idei eper felhozatalt is, hiszen végre megkezdődött kedvenc gyümölcsünk szezonja is, amelybe már most szombattól a helyszínen beleharaphattok!

 

Reméljük ilyen gyönyörűségekkel is találkozunk majd!

A tojásokat ingyen biztosítják a résztvevők számára, ahogy a festékeket, eszközöket és matricákat is. Az elkészített alkotásokat egy gyönyörű tojásfára aggathatjátok, de ha annyira a szívetekhez nőnének, haza is vihetitek őket. Ha pedig értékes nyereményekre pályáznátok, arra is lesz lehetőségetek, mert 15 órától 16 óráig tojásfestő versenyt szerveznek, ahol a legjobb és legszebb tojcikat tárgynyereményekkel díjazzák majd.

 

Várunk mindenkit!

Mi is beszállunk a buliba, hiszen mindeközben 16 órától 74nullanulla Tojásolimpiát szervezünk, mely során négy számban - tojásdobálás, tojásfutás, tojásfújás és tojásgurítás - mérhetitek össze tudásotokat. A helyszínen 2 fős csapatokat várunk, a legjobbakat pedig értékes nyereményekkel díjazzuk majd.

 

Várunk tehát kicsiket és nagyokat egyaránt sok-sok szeretettel jövő pénteken, egy igazi húsvéti mulatságra!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: