Levendula szerelmesei gyülekező! Minden lilába borul pénteken Kaposváron!

2019. 04. 10., szerda, 15:09

Levendula szerelmesei gyülekező! Minden lilába borul pénteken Kaposváron!

Végre igazán szép időnk van, így mindenki kiszabadult a négy fal közül, hogy a szabadban élvezhesse a szikrázó napsütést. Ám a jó idővel együtt a kertészkedés ideje is elérkezett, amely nem elhanyagolható tényező a Marázplast szerint sem.

Éppen ezért az április 12-i pénteket idén is a Kertészet napjának nyilvánították, melyhez a tavaszi időszak egyik legkedveltebb növényét, a levendulát társították. A lila szépségből nem lesz hiány náluk, ám nem elégedtek meg azzal, hogy csak az élő virág legszebbjeit lehet náluk beszerezni, nem-nem.

 

 

Ha már levendula, legyen hát minden lila, gondolták a Marázplastnál, így levendulás konyhai eszközöket, lakáskiegészítőket, díszeket, levendulavizet, levendulaolajat de még - nem is tudtuk, hogy ilyen létezik - levendulás mézet is pakolnak a polcokra, így aki tényleg odáig meg vissza van ezekért a virágokért, bőven tud belőle szerezni, nem csak a kertjébe.

 

 

Ráadásul itt még nincs vége a sztorinak, mert a Slendy pékség is csatlakozott a bulihoz, 30 gyönyörű levendula tortával, melyekből 15-öt a Marázplast Facebook oldalán, 15-öt pedig nálunk ITT lehet majd megnyerni és felfalni. Deal?

 

 

Pénteken tehát ne tessék csodálkozni ha lilába borul a Füredi úti üzlet, hiszen ez csak a jelzőfény a kertészek számára!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: