2019. 04. 09., kedd, 09:25

Fesztivállapot az egyetemen! - Kezdődik a TMF és a KEN!

Kedden végre kezdetét veszi a fesztiválidőszak a Kaposvári Egyetemen, mégpedig a Rippl-Rónai Művészeti Karon tartandó Tavaszi Művészeti Fesztivállal, amelyet szerdától a KEN követ.

Ha szerencsések vagytok, most nyerhettek is tőlünk két bérletet a KEN-re ITT!

 

A sort a Bajcsy-Zsilinszky utcában kezdik a Tavaszi Művészeti Fesztivállal kedden, ahol már délutántól zajlanak majd a programok, lesz kutyás felvonulás, darts-, csocsó- és pingpong verseny, némi szalagfutás, annál több sörpong és még kertmozi is. Este pedig belecsapnak a lecsóba, 21 órától Csaknekedkislány koncertet tartanak, majd ezt követően DJ Pudar gondoskodik a hangulatról, ráadásul az egész program teljesen ingyenes.

 

 

Szerdán aztán beindul az élet a Guba Sándor utcai campuson is, hiszen megkezdődik a Kaposvári Egyetemi Napok az egyetemi sportcsarnokban. Az első napot DJ Forkmann kezdi, őt a Fáraó Zenekar majd Kis Grófo követi. Csütörtökön is DJ Forkmann kezdi meg a lépést, éjfél után nem sokkal pedig érkezik Pápai Joci, majd DJ Uzo is. A pénteki, utolsó napot azért idén is meghúzták rendesen a szervezők, jön Rico & Miss Mood, Tőtöttcigi, Katapult DJ ft. Barbie de a régi helyi kedvencünk, a My Dirty House is visszatér néhány órára.

 

 

További részleteket és a pontos programot a Tavaszi Művészeti Fesztiválról ITT, míg a Kaposvári Egyetemi Napokról ITT találtok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: