Beküldés

2019. 04. 06., szombat, 20:40

Elütötte a zebrán a fiatal lányt, majd továbbhajtott - Szemtanúkat keres a rendőrség

Péntek délután egy fehér Fiat Puntoval ütöttek el a Berzsenyi úti felüljáró nyugati oldalán lévő zebránál egy fiatal lányt, majd hajtottak tovább segítségnyújtás nélkül.

Kaposváron, a Berzsenyi út és az Áchim András utcát összekötő útszakaszon április 5-én 16 óra 29 perckor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Az ügy adatai szerint egy fehér színű Fiat Punto típusú személygépkocsival közlekedett egy járművezető az Áchim utca irányába, amikor a Berzsenyi úti felüljáró nyugati oldalán lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A baleset következtében a fiatalkorú lány 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a feltételezett elkövetőt a térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján beazonosították, majd április 6-án hajnalban a lakcímén elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.  

 

 

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eseményt látta, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!