2019. 04. 04., csütörtök, 17:29

Szuperhősök a porondon - Megkezdődött a jegyelővétel Kaposváron is a Bosszúállókra!

Egy szuperhősfilmet és egy vérfagyasztó horrort tudunk kiemelni a kaposvári Kultik hétvégi műsorából, melyek igencsak pozitív fogadtatásban részesültek a közönség és a kritikusok körében. Ráadásul hosszabb távra is lehet tervezni, hiszen megkezdődött a Bosszúállók: Végjáték előzetes jegyárusítása is, amelyre elképesztő sebességgel fogynak a helyek.

Válaszoljatok három egyszerű kérdésre, és nyerjetek tőlünk páros belépőt a kaposvári Kultik moziba!

 

Shazam!

A DC feltámadni látszik hamvaiból, és az elmúlt évek szerencsétlensége most megfordulni látszik, hiszen mind a Wonder Woman, mind pedig az Aquaman tarolt a mozikban. Hasonló teljesítményre lehet számítani az előzetes hírek szerint az univerzum legfiatalabb hősének filmjénél is, arról nem is beszélve, hogy ilyen poénos szuperhős filmet eddig még senkinek nem sikerült összehoznia. Ez pedig a remek szereplőgárdának, a laza kiállású hősnek és az alapból is rengeteg potenciállal rendelkező történetnek köszönhető. Hősünk egy 14 éves, tucatnyi árvaházat és nevelőszülőt megjárt hétköznapi kölyök, Billy Batson, aki egy új családhoz kerül, immár 5. gyermekként.

 

 

A nem túl népszerű, és inkább magának való Billy itt ismerkedik meg új testvérével, Freddy Freemannel, aki odáig meg vissza van a világot uraló szuperhősökért ráadásul mindent tud is róluk. Freddy és Billy gyorsan barátságot is köt, főleg, hogy Billy kiáll testvére mellett az iskolai balhék során. Tiszta szívűsége miatt esik rá a választása egy Shazam nevű varázslónak, aki különleges képességekkel, és felnőtt testtel ruházza fel minden alkalommal, amikor csak kimondja a Shazam nevet. Innentől kezdve Billy élete fenekestül felfordul, ismerkedik képességivel, a felnőtt kor lehetőségeivel és igazi tinédzserként éli a szuperhősök életét. Az élet viszont nem fenékig tejfel, hamar feltűnik a gonosz is, aki a fiú erejére pályázik, és elég szívós ellenfélnek bizonyul az újonc szuperhős számára. A rendkívül poénos és humoros alkotást az alábbi időpontokban tudjátok csekkolni a kaposvári Kultik moziban:

 

Csütörtök: 13.00, 15.45, 17.30, 20.00

Péntek: 13.00, 15.45, 17.30, 20.00, 22.00

Szombat: 13.00, 15.45, 17.30, 20.00, 22.00

Vasárnap: 13.00, 15.45, 17.30, 20.00

 

Előzetes:

 

Kedvencek temetője

El kell ismerni, Stephen King lázban ég a világ, a horrorrajongók étvágyát szinte nem lehet kielégíteni az egyik leghíresebb író alkotásiból készült művekkel. Erre tökéletes példa az egyik legnépszerűbb és legdurvább kötetének az Állattemetőnek megfilmesítése, amely újabb vérfagyasztó képsorokat tartogat a rettegés szerelmesei számára. Aki a könyvet olvasta, annak is lesznek újdonságok a Kedvencek temetőjében, hiszen míg a film eleje még a könyvből meríti történetét, a felétől azért tartogat néhány csavart.

 

 

A sztori tehát ugyanúgy egy kétgyermekes családról szól, akik Ludlow városába költöznek, egy kisebb kertes házba, amely mögött hatalmas erdő húzódik. Az erdő mélyén viszont van egy terület, ahol a helyiek elhunyt kisállataikat szokták eltemetni, nem sokkal attól pedig egy ősi indiántemető található, amelyről rengeteg pletyka terjed a városban. Mi mást is kellene írnunk, család, temetők, egy ház. Kezdődhet a rettegés az alábbi időpontokban a Kultik moziban:

 

Csütörtök: 15.30, 18.20, 20.20

Péntek: 15.30, 18.20, 20.20, 22.20

Szombat:  15.30, 18.20, 20.20, 22.20

Vasárnap:  15.30, 18.20, 20.20

 

Előzetes:

 

Bosszúállók: Végjáték

Az amerikai jegypénztárakat már megrohanták a rajongók, nem lesz ez másképp a kaposvári Kultik foglalásaival sem. Aki szeretné az elsők között megnézni a Marvel elmúlt tíz esztendejének záró akkordját, hogy megtudja, van e még remény Vasemberék számára Thanos és a Végtelen kövek ellen, az gyorsan foglaljon magának helyet ITT az egyik időpontra, hiszen rohamosan fogynak a helyek! A mi jegyeink már megvannak.

 

Előzetes:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: