2019. 04. 01., hétfő, 11:47

BRÉKING! - A Domus helyén épül a pesti Akvárium Klub kicsi mása!

Tavaly óta folynak a találgatások, hogy miként fog a továbbiakban üzemelni a Domus, ám végre kiderült, hogy Kaposvár egyik frekventált helyén található épületet nyárra klubbá fogják alakítani. 

A papírok és az engedélyek már megvannak, ezért is váratott magára eddig a hír, hogy a Domus helyén, ha mindegy jól megy júniusra, kialakítják a pesti szórakozóhely, az Akvárium Klub mását. 

 

 

Az épület elrendezésének tervezete szinte teljesen megegyezik a fővárosi klubéval, a hely előtt egy kisebb medencét alakítanának ki, amit a fiatalok a melegebb napokon körbeülhetnének, akárcsak Budapesten. 

 

 

A Domus adottságai tökéletesek egy klub berendezéséhez, az alsó szinten bárpult és asztalok kapnak majd helyet, így a hétköznapokon betérhetünk majd egy kellemes beszélgetésre is, az emeleten pedig színpad, DJ pult és egy nagy tánctér kerül kialakításra. 

 


 

A vállalkozó elmondta, hogy rengeteg hazai lemezlovast és zenekart szeretne majd lehívni, illetve a helyiek is képviseltethetnék magukat. Vissza szeretné hozni a régi Pogo Centeres TK bulikat is amik anno nagy népszerűségnek örvendtek a kaposváriak körében. 

 

Júniusban tehát végre új helyet köszönthetünk a kaposvári éjszakai életben! 

Ez a cikk a képzelet szüleménye, áprilisi tréfa, nincs valóságalapja, és szereplői is csak kitalált személyek, akiket nem kapcsoltunk valós emberekhez.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: