Vízipipával bővül a sor kínálata - Kedvünkre pöföghetünk mostantól az Ender Cafeban

2019. 03. 28., csütörtök, 16:32

Vízipipával bővül a sor kínálata - Kedvünkre pöföghetünk mostantól az Ender Cafeban

Sokak által közkedvelt, mégis Kaposváron méltatlanul mellőzött időtöltésre ad most lehetőséget a Noszlopy Gáspár utcában található Ender Cafe & Döner, egyedüliként a városban.

 

Vízipipákat állított csatasorba az egység, hogy ezzel is felhívja magára a soron a figyelmet. A vendégek számára öt különböző méretű és színű sisa áll rendelkezésre, természetesen csak és kizárólag nikotinmentes vízipipadohány kíséretében. A srácok nem aprózták el, és egyből ötféle ízzel kecsegtetnek számotokra, van eper, áfonya, alma, szőlő és citrom ízesítésű dohány is, de a következő napokban érkeznek még újdonságok.

 

Ötféle ízből, eper, áfonya, alma, szőlő és citrom közül válogathatunk.

Ahhoz képest, hogy Kaposváron csak náluk lehet vízipipázni - legalábbis vendéglátóegységek terén - egész olcsón kínálják a lehetőséget, mindössze 2000 forintot kell kicsengetnünk, ha pöfékelnénk kicsit.

 

 

Most, hogy jön a melegebb idő, akár a teraszra is kiülhetünk egy pipa társaságában, ráadásul mindezt ha szerencsések vagyunk, ingyen is megtehetjük, hiszen az Ender Cafe &  Döner Facebook oldalán rendszeresen indítanak nyereményjátékokat, így érdemes követni őket.

 

 

Ki néz be kicsit pöfékelni a héten hozzájuk?

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: