2019. 03. 24., vasárnap, 17:20

Fröccs nélkül durrant be a Desi szezon

A szikrázó napsütésnek köszönhetően rengetegen a szabadban töltöttétek a hétvégét, Kaposváron a Deseda volt az elsődleges úticél, rég látott annyi embert a tópart, mint vasárnap délután. A szabadstrandra látogató, buborékos italokra és melegszenyóra vágyó hétvégézőknek azonban csalódniuk kellett...

A barátokkal érkezők a büfék körüli padokat vették birtokbaA gyerekes kirándulók pedig a játszóteret töltötték meg élettel

Mi magunk egy hideg fröccs reményében tartottunk rövid pihenőt tekerés közben a strandon, de csalódnunk kellett a népes társasággal együtt. Ugyanis egyik büfé sem volt nyitva, pedig nagy igény mutatkozott volna rájuk.

 

 

Az ok egyszerű, ugyanakkor banális: épp most térkövezik a büfék előtti részt, és amíg ez zajlik, nem nyithatnak ki. A tervek szerint május 14-ig tart a munka, egészen addig nélkülöznünk kell a büféket. Bár örömteli hogy szépül a part, se a büfések, se a vendégek nem örülnek.

A napot a Lia Büfé mentette meg, akik paprikás krumplival kárpótolták vendégeiket az elmaradt nyitás miatt. Pacsi nekik!

 

Paprikás krumplival kárpótolta barátait a Lia Büfé

Jogos a kérdés, hogy miért nem tudták ezt korábban megoldani?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: