2019. 03. 22., Péntek, 13:01

Egy kaposvári autó is feszít a nemzetközi autókiállításon

​Március 22-től 24-ig tartják az idei AMTS-t, vagyis a budapesti Automobil és Tuning Show nemzetközi kiállítást, amelyen idén is találni kaposvári gyöngyszemet.

Az AMTS Közép-Európa egyik legnagyobb szezonnyitó autós rendezvénye, amelyen több ezer olyan autócsodát állítanak ki, amelyekkel a hétköznapi ember nem nagyon találkozik az utakon. Ezen a hétvégén minden valamirevaló autó őrült Budapestre látogat, hogy megcsodálja a kemény munkával kialakított autókat, melyek között idén is találni kaposvárit.

Szőcs Máté ötödik éve jelenik meg más-más autóval a helyszínen, idén pedig egy ’96-os Mercedes SL-el jelentkezett be a díjak egyikéért. A tavaly nyáron vásárolt Merci alapos ráncfelvarráson esett át, teljes fényezést kapott (Porsche 911 piros), új mogyoróbarna belső kárpitozást, Airlift légrugós rendszert, egyedileg épített korhű Penta felnit és még sorolhatnánk. Az autó megőrizte gyári jellegét, de gazdája stílusát és kicsit a retro vonalat is érzékelni benne, és véleményünk szerint nem fog díjazás nélkül hazagurulni.

Közben befutott egy újabb kaposvári gyöngyszem a pavilonokba, Ferencz Gábor tökéletesen restaurált Ladája! A piros lett az új kaposvári szín? 

Beleszerettetek? Mert mi igen!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: