2019. 03. 22., péntek, 14:50

Családon a hangsúly a kaposvári Kultik moziban - A 74nullanulla hétvégi moziajánlója

Két olyan alkotás is érkezett a vászonra, melyeknek központjában egy-egy család áll. Míg a Családi bunyó egy igaz történetű felhőtlen vígjátékként nyújt kikapcsolódást, addig a Mi a horror kedvelőit célozza meg.

Elférne a zsebedben két mozijegy? Játssz velünk ITT és akár meg is nyerheted azokat tőlünk!

 

Családi bunyó

Ismerősnek hangzik Paige neve? Nem? Nem csoda, hiszen hazánkban nem örvend akkora népszerűségnek a pankráció mint a tengerentúlon, ott pedig ez a hölgy az ász a sportágban. A csajok között egyértelműen a legjobb pankrátor most saját filmet kap, hiszen ahogy általában, minden nagyobb amerikai sztár élete a beteljesülő álom, hánytatott sorssal, megpróbáltatásokkal, végül pedig csillogással. A Családi bunyó tehát egy igaz történet, melynek központjában egy igazi pankrátor család áll. Minden tagja él-hal a sportágér, a két kisebb testvér Paige és Zak pedig együtt harcol a kötelek között. Egyik nap aztán felvételt nyernek a WWE-be, az első számú pankrációs szórakoztató cégóriás kötelékeibe, hogy megmutathassák magukat.

 

 

Ám a párosból csak Paige jut be a legjobbak közé, amely komoly ellenszenvet szül a családon belül, ráadásul az újonc pankrátorokat sem tárt karokkal fogadják a WWE berkein belül. Paige így egyedül kénytelen végigjárni az utat, amely a szupersztársághoz és a világbajnoki címhez vezet. Hogy Dwayne Johnson mennyire segít majd hősünknek a szakmán belül, a kaposvári Kultik moziban az alábbi időpontokban kideríthetitek:

 

Péntek: 16.10, 20.20

Szombat: 11.50, 14.00, 16.10, 20.20

Vasárnap: 11.50, 14.00, 16.10, 20.20

 

Előzetes:

Mi

Jordan Peele nevét örökre megjegyezték a horror rajongók, mikor 2017-ben egy olyan filmet tett le az asztalra, ami alapjaiban változtatta meg a műfajt. A Tűnj el! egy annyira sokoldalú produkció volt, amely olyan feszültséget tudott teremteni játékideje során, hogy a nézők megmozdulni se mertek a székekben. Ezek után nem is csoda, ha a rajongók már tűkön ülve várták következő alkotását, ami reményeik szerint ismét valami újat és merészet húz majd. Nos, a Mi egy jól ismert horror alfajjal operál, mely során egy család próbálja megvédeni magát saját házában támadói ellen. Igen ám, csak itt nem álarcos banditák, vagy egyetlen őrült ellen kell védekezni, hiszen a támadók nem mások, mint ők maguk.

 

 

A sztori szerint Adelaide családjával visszatér gyermekkori otthonába egy kis nyaralásra, ám az észak-kaliforniai tengerparton nem minden úgy alakul, ahogy egy családi filmben szokott. A gyermekkori traumával küzdő családanya különös egybeesések sorával találja szembe magát, mígnem az egyik éjszaka a teljes család tökéletes hasonmása áll kézen fogva a kocsibejárójuknál. A nem várt vendégek aztán megpróbálnak bejutni az épületbe, a családnak pedig az életéért kell küzdenie. A fordulatokkal teli alkotást az alábbi időpontokban tudjátok végigrettegni a kaposvári Kultik moziban:

 

Péntek: 15.50, 18.10, 20.30, 22.30

Szombat: 15.50, 18.10, 20.30, 22.30

Vasránap: 15.50, 18.10, 20.30

 

Előzetes:

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: