2019. 03. 20., Szerda, 13:00

Temérdek programmal várnak benneteket a 2019-es Nárcisz ünnepen!

2019-ben ismét megrendezésre kerül a Róma-villánál a kaposváriak egyik kedvenc tavaszi programja a Nárcisz ünnep. A gyerkőcöknek és a felnőtteknek is egyaránt számtalan programmal készülnek az idei ünnepen, nézzétek csak:

Idén március 30-án, szombaton 10-től 18 óráig fotózkodhatunk és gyönyörködhetünk a számtalan virágzó nárciszban a temérdek program mellett, amivel a kaposváriakat várják. 

Az előző évekhez hasonlóan a pöttömöknek készülnek arcfestéssel, csacsi simogatással, kézműves foglalkozásokkal de kipróbálhatják majd a nagypapáink kedvenc játékait is. 

A nagyobbak ismét korhű ruhákba bújhatnak, amit meg is örökíthetnek az útókornak, emellett festéssel, kosár készítéssel, na meg meglepetésekkel szeretnének majd megörvendeztetni benneteket. 

A komolyabb kilátogatókat a Rippl-Rónai József Emlékház és Látogatóközpont tárlatvezetéssel és előadásokkal várja. Fellép majd többek között Auguszt Bárió, az Eccpecc gyermekzenekar, egész délután pedig Kovács Dezső prímás és a Dió Banda muzsikál majd. 

A programra ingyenes a belépés sőt, a folyamatosan közlekedő kisvonat járatra is, ami a Kossuth tér és a Róma-villa között ingázik azon a napon. 

Ki várja már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: