2019. 03. 19., Kedd, 10:57

Könyvet kávéért - Ünnepeld az Elevenben a költészet világnapját!

​Csütörtökön lehet majd fizetni egy finom kávéért mindössze egyetlen könyvvel az Eleven Kultúrbisztróban.

Március 21-én ünneplejük a Költészet Világnapját, melynek alkalmából világszerte készülnek majd különböző akciókkal és kedvezményekkel, amelyek az emberek figyelmét ezen a napon kissé talán a költészet felé terelik majd. Nem akar kimaradni a kaposvári Eleven Kultúrbisztró (Ady Endre utca 10.) sem az ünneplésből, ezért egy egészen egyedi akciót hirdet csütörtökre. Ezen a napon könyvcserét tartanak majd, így aki egy könyvvel állít be hozzájuk, egy kávéra a ház vendége lesz.

A Hozz egy könyvet, vigyél helyette egy másikat kezdeményezés szerint egy már kiolvasott, vagy más számára ajánlott könyvet kell barna színű papírba csomagolni, egy madzaggal átkötni, majd a kávézó emeletén található könyvek közül kicserélni egy másikra. Amint ez megtörtént, a pultnál egy presszó/hosszú kávé/cappuchino ajándékként átvehető, és már szürcsölhető is helyben, vagy akár útközben is.

A kezdeményezés előtt mi emeljük kalapunk, aki viszont nem érne oda csütörtökön ne búsuljon, ugyan az ingyen kávé már nem jár majd, viszont a könyvek még a hónap végéig cserére várva továbbra is sorakozni fognak az emelten.

Csütörtökön akkor egy jó könyv mellé jöhet egy kávé?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: