2019. 03. 05., kedd, 09:25

Jelmezbe bújtattuk Kaposvárt - Véget ért Farsangi Jelmezversenyünk!

Meglepően nagy népszerűségnek örvendett legutóbbi versenyünk, mely során arra biztattunk titeket, hogy minél változatosabb farsangi jelmezbe bújjatok, majd osszátok azt meg velünk, hogy megmutathassuk a Kaposváriaknak.

Nos, akadtak is jelentkezők szép számmal, voltak nagyon ötletes, váratlan jelentkezők, testvérpárosok, egymásra épülő jelmezpárok, kézzel készített, és rendkívül ügyesen kidolgozott szerelések is. Rengeteg szavazat érkezett, amelyeket a minap összesítettünk is, így kialakult Farsangi jelmezversenyünk élmezőnye.

 

3. helyezett - Pamuki Áron - 407 szavazat

 

Áron jelmezét édesanyja készítette, és a manapság rendkívül népszerű, fej nélküli gyermeket elevenítette meg, akinek hiányzó testrészét egy doboz segítségével tartja magánál. Gratulálunk Áron, jár a 10 000 forintos utalvány az Eleven Kultúrbisztróba!

 

2. helyezett - Paréj Kristóf - 762 szavazat

 

Kristóf nagyon sokáig vezetett, ami nem is csoda, hiszen aprólékosan kidolgozott, teljesen felszerelt hűtőszekrénye nálunk is a favoritok között mozgott, és úgy tűnik, olvasóink körében is nagy népszerűségnek örvendett. Gratulálunk Kristóf, vár titeket a Deseda Kapuja étterem egy két fogásos vacsorára!

 

1. helyezett - Vodkanari és whiskykóla - 846 szavazat

 

Versenyünk abszolút győztese az a négy apróság volt, akik az iskolai farsangra egy kihagyhatatlan, összeillő jelmezekbe bújtak, és a vodka-narancs valamint a whisky-kóla kombókat választották.  Az aprólékosan kidolgozott ruhák már magukban is megérnek egy első helyet, de a kreativitás nálunk mindent visz. Gratulálunk skacok, irány a kaposvári Kultik mozi, a vendégeink vagytok!

 

Az összes nevezőt egyébként ITT tudjátok megnézni!

Köszönjük mindenkinek a részvételt, jövőre folyt köv!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: