Ajándékokkal készül vásárlóinak a Marázplast nőnap alkalmából!

2019. 03. 04., hétfő, 13:26

Ajándékokkal készül vásárlóinak a Marázplast nőnap alkalmából!

Világszerte március 8-án ünnepeljük a Nemzetközi nőnapot, melynek alkalmából minden férfi megemlékezik kicsit a hölgyekről, és ajándékokkal, bókokkal és kisebb-nagyobb kedvességekkel köszöntik fel őket.

 

Első blikkre minden férfinak az jut eszébe, hogy a család női tagjait vagy párjukat elviszik egy romantikus kis vacsorára, hiszen ezzel talán a legegyszerűbben letudható a nőnapi hercehurca, csak egy asztalfoglalás az egész. Ám aki csavarosabban gondolkodna, annak van egy jó tippünk, hogy a vacsora mellett/helyett látogassatok be a kaposvári Marázplasthoz is, ahol kényükre kedvükre válogathatnak majd a hölgyek, különböző művirágok, lakásdekoros cuccok, apró csecsebecsék között, számukra valóságos Kánaán lehet a Füredi úti üzlet. Ráadásként nőnapon némi kedvezménybe és egy kedves kis ajándékba is belefuthattok a pénztárnál. Meggyőztünk?

 

Egy tárolóedény és benne egy apró kis sütemény jár a 15%-os kedvezmény mellé

Akkor felírni, hogy a Marázplast pénteken minden női vásárlójuk számára 15%-os kedvezményt biztosít a vásárolt termékeik árából, ráadásként a Pek-Snack óriás muffinját és egy tárolódobozt is ajándékoznak a kedvezmény mellé a nyitvatartási időben, reggel 8-tól egészen este 7ig.

 

 

Lesz hát miért benézni a Füredi utcai üzletükbe.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: