2019. 02. 25., Hétfő, 10:30

Oscar-díjas filmekkel köszönti a tavaszt a Szivárvány!

Több olyan alkotást is műsorra tűzött az első tavaszi hónapban a Szivárvány Kultúrpalota, amelyek a 91. Oscar-gálán arany szobrocskával lettek jutalmazva.

A tavaszt két francia filmmel kezdi meg a Szivárvány, hiszen előbb a Szavak nélkül, majd a Tű, cérna, szerelem kerül műsorra, majd érkezik a nagy kedvencünk Bud Spencer, akinek dokumentumfilmje a Piedone nyomában lesz majd megtekinthető. Ezek után Christian Bale legújabb alakításán ámulhatunk az Alelnök során, amelyet egyébként a legjobb maszk kategóriában díjaztak az Oscar-gálán.

Március közepén két koncerttel várja az érdeklődőket a Kultúrpalota, hiszen előbb Hobo tart egy Ballada a senki fiáról című Faludy-estet, majd érkezik a Kicsi gesztenye Klub, a Kaland folytatódik című műsorával. Ezek után ismét a filmeké a főszerep, bemutatják Az átkelés madarait, majd két magyar alkotást, a Most van most és az Apró mesék című darabot. Ezek után jön a legjobb filmnek járó díjat bezsebelő Zöld könyv - Útmutató az élethez, majd a Bazi nagy francia lagzik 2.

A hónapot Szabó Péter motivációs tréner előadása, valamint az Egy új élmény című gyermekmusical zárja Janza Kata előadásában.

Bármelyik programot is választjátok a Szivárványban, jó szórakozást kívánunk hozzá.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: