Több mint 6000 $-nál jár két kaposvári srác Indiegogo kampánya - Érkezik a képregényük!

2019. 02. 21., Csütörtök, 09:13

Több mint 6000 $-nál jár két kaposvári srác Indiegogo kampánya - Érkezik a képregényük!

Két kaposvári srác, Varga Bálint Bánk (író) - a Csirkekopók kalandjáték megálmodója - és Tuli Krisztián (rajzoló) képregény készítésbe fogtak. Az Utolsó Előtti Huszár címet viselő horror-kaland képregénysorozat kiadásához Indiegogo kampányt indítottak, az ötlet pedig bejött: már az első napon összejött a 3400 $-os (közel 1 millió Ft) cél, azóta pedig közel a duplájára nőtt az összeg. 

Csak hogy érzékeljétek mekkora sikerről van szó: a hazai képregénykiadásban már pár száz darab képregény értékesítése is jelentős siker, az pedig, hogy mindössze 4 nap alatt 300 darab ment el, szinte egyedülálló. 

A mű "történelmi dráma és természetfeletti horror keveréke (steam- és dieselpunk elemekkel színesítve), melyben a magyar népmesék, legendák és mitológia világa keveredik a Nagy Háború valós eseményeivel". Úgy tűnik a magyar képregényrajongók oda és vissza vannak a sztoriért, Bálinték pedig a jelenleg összegyűlt 6000 dollárból már keményborítós, rendezői kiadású képregényekkel hálálhatják ezt meg.

A kampány még 39 napig tart, addig összesen tízféle csomagból választhattok (6 nyomtatott, 2 digitális és 2 kiegészítő).

Gratulálunk a srácoknak, várjuk a kiadást! Addig is kövessétek a képregény facebook oldalát, hogy értesüljetek az aktualitásokról!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: